• Business

    Βραβεία Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών: Χωρίς ομιλίες παρευρέθηκαν Καραμανλής και Σαμαράς

    • NewsRoom
    Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και Κώστας Καραμανλής

    Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και Κώστας Καραμανλής


    Παρουσία δύο πρώην πρωθυπουργών, των κ.κ. Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος η τελετή απονομής των βραβείων Βιώσιμης, Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Παρών στην εκδήλωση έδωσαν και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο πρόεδρος της ΝΕΑΡ Αλέξης Χαρίτσης, εκπρόσωποι όλων των κομμάτων ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος.

    Ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ανοίγοντας την εκδήλωση συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ενώ αναφερόμενος στην παρουσία των δύο πρώην πρωθυπουργών σημείωσε ότι με τις δημόσιες παρεμβάσεις τους έχουν αποδείξει το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για την πορεία της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

    Ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου
    Ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

    Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί έδειξαν με την στάση τους ότι θα συνεχίσουν να συντονίζουν τις κινήσεις τους, έπειτα από την κοινή τους παρουσία στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή», τον Ιούλιο, και την κοινή τους απουσία από τον γιορτασμό της 50ης επετείου από την ίδρυση της ΝΔ, συνέπεσαν και στα βραβεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου.

    Ωστόσο δεν έλαβαν το λόγο, καθώς περιορίστηκαν στις βραβεύσεις. Συγκεκριμένα, ο κ. Κώστας Καραμανλής παρέδωσε το βραβείο για την καλύτερη οικογενειακή επιχείρηση στην εταιρεία Αργυροχρυσοχοΐας «Aphrodite» ενώ ο Αντώνης Σαμαράς παρέδωσε το βραβείο στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League από την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου αλλά και την κατάκτηση του Youth League από την ομάδα νέων.

    Δείτε το Βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Κύπρος: Συνομιλίες με το Ισραήλ για φυσικό αέριο 1,3 δισ. ευρώ από την Energean

    UNIFIL: Ιταλία, Βρετανία, Γαλλία και Γερμανία ζητούν να σταματήσουν αμέσως οι επιθέσεις εναντίον της

    Χεζμπολάχ: Ανακοίνωσε πως εκτόξευσε «ομοβροντία ρουκετών» εναντίον της ισραηλινής πόλης Σαφέντ



    ΣΧΟΛΙΑ