• Πολιτική

    Σωκράτης Φάμελλος για αποκλεισμό Κασσελάκη: Σημαντική απόφαση που εξασφαλίζει την δημοκρατική λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom
    Σωκράτης Φάμελλος

    Σωκράτης Φάμελλος


    Για σημαντική απόφαση που εξασφαλίζει την δημοκρατική λειτουργία και την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, σχολιάζοντας με τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη που αποφάσισε η ΚΕ του κόμματος.

    Στην δήλωσή του ανέφερε ακόμη ότι «ήταν μία δύσκολη συνεδρίαση καθώς υπήρξε προσπάθεια να υπονομευθεί η δυνατότητα να συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή. Επικυρώσομε να τηρηθεί ο ίδιος οδικός χάρτης που έχει αποφασιστεί στην προηγούμενη συνεδρίαση. Όσο για τα κριτήρια των υποψηφιοτήτων επαναλάβαμε μία απόφαση του Νοεμβρίου του 2023. Δεν μπορούν να γίνουν δεκτές συμπεριφορές που αμφισβητούν τις αποφάσεις των οργάνων. Υπερασπιζόμαστε τους κανόνες της δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος».

    Ο κ. Φάμελλος είπε ακόμη ότι «έγινε ένα ακόμη συνθετικό βήμα» ενώ στο ερώτημα για το αν «αποκλείστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης», απάντησε ότι «δεν υπήρχε διάθεση αποκλεισμού, ωστόσο δεν μπορεί να απολογείται ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του για συμπεριφορές».

    Διαβάστε επίσης

    Νίκος Καρανίκας: Κατάφεραν οι βαρώνοι του Συριζα να μετατρέψουν την ΚΕ σε ένα όργανο άνευ ουσίας

    Χρήστος Σπίρτζης: Δεν μπορεί να είναι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τη σημερινή απόφαση

    Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Πέρασε η πρόταση για αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκη



    ΣΧΟΛΙΑ