• Κοινωνία

    Τέμπη: Πλήθος κόσμου στο Καλλιμάρμαρο – Ξεκίνησε η μεγάλη συναυλία

    • NewsRoom


    Ξεκίνησε πριν από λίγο στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο η μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στις ψυχές που χάθηκαν στις 28 Φεβρουαρίου 2023 στα Τέμπη.

    Το «παρών» δίνουν πολλοί καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Τάνια Τσανακλίδου και οι Κοινοί Θνητοί.

    Την παραχώρηση του Παναθηναϊκού Σταδίου για την διοργάνωση συναυλίας από τον Σύλλογο Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών έχει εγκρίνει το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής του την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024.

    Η έγκριση ήταν ομόφωνη  και πραγματοποιήθηκε με αυστηρούς όρους ως προς τους κινδύνους, που μπορεί να διατρέχει το μνημείο ενώ ο σύλλογος θα πρέπει να καταβάλλει τα καθορισμένα από το νόμο τέλη παραχώρησης, καθώς στην συναυλία προβλέπεται το εισιτήριο των 15 ευρώ.

    Κι αυτό παρά την προτροπή του γενικού γραμματέα του ΥΠΠΟ και προέδρου του ΚΣΝΜ κ. Γιώργου Διδασκάλου για την μη ύπαρξη εισιτηρίου, κάτι που θα διευκόλυνε την παραχώρηση του σταδίου ατελώς. Κατηγορηματικά αντίθετη ήταν όμως, στην συγκεκριμένη πρόταση η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Μαρία Καρυστιανού, η οποία σε τηλεφωνική της σύνδεση αναφέρθηκε στο ποσόν που απαιτείται για την διοργάνωση της συναυλίας, λέγοντας ότι δεν μπορεί να καλυφθεί αλλιώς.

    Νωρίτερα είχαν προκύψει αντιδράσεις για την τιμή του εισιτήριου από τον Νίκο Πλακιά  οι οποίες οδήγησαν την κυρία Καρυστινού, Πρόεδρο το Συλλόγου, να προβεί σε εξώδικο προς τον ίδιο και τον αδελφό του Δημήτρη.

    Η ένταση υποχώρησε εν τέλει με τον Νίκο Πλακιά να δηλώνει μέσω X:

    «Την ανάρτηση για τα ασφαλιστικά την κατέβασα .
    Διότι πολλά σχόλια ζήτησαν την συμφιλίωση και το να σταματήσω να ρίχνω και άλλο λάδι στην φωτιά .
    Πολλά ήταν πολύ συγκινητικά .
    Όποτε κάπου εδώ τέλος με αυτό το θεμα
    Ας αποφασίσουν οι αρμόδιοι πως να γίνει και αν γίνει.»

    Διαβάστε επίσης:

    Αρχή για το Ξέπλυμα: Δεσμεύτηκε η περιουσία των εμπλεκομένων εφοριακών και λογιστών στην υπόθεση διαφθοράς της Κέρκυρας

    Γιώργος Λιάγκας: Παραπέμπεται στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για το ρεπορτάζ με το ακίνητο που έμενε ο Μπάλντοκ

    Κασσελάκης: Αποσύρω το εξώδικο, ώστε να μην έχουν κανένα άλλοθι



    ΣΧΟΛΙΑ