• Business

    Σκλαβενίτης: Μπόνους 300 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο

    • NewsRoom
    Γεράσιμος Σκλαβενίτης, CEO του Ομίλου Σκλαβενίτης

    Γεράσιμος Σκλαβενίτης, CEO του Ομίλου Σκλαβενίτης


    Στην επιβράβευσης των εργαζομένων του προχωρά ο όμιλος Σκλαβενίτης, δίνοντας στον καθ’ ένα έκτακτη οικονομική ενίσχυση 300 ευρώ.

    Οι 33.056 εργαζόμενοι της αλυσίδας έλαβαν το ποσό με τη μορφή δωροεπιταγής. Το συνολικό κόστος της πρωτοβουλίας φτάνει κοντά στα 10 εκατ. ευρώ.

    Το μπόνους έρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά ως μορφή «επιβράβευσης» των υπαλλήλων για την καλή πορεία της επιχείρησης το 2023.

    Αυτή είναι η δεύτερη σημαντική κίνηση μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που προβαίνει ο Όμιλος Σκλαβενίτη, καθώς πρόσφατα ανακοίνωσε πως  έβαλε τέλος στην εξαήμερη εργασία, από την 1η Νοεμβρίου.

    Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι της εταιρείας που έχουν εξαήμερη σύμβαση -είτε εργάζονται έξι ώρες ημερησίως είτε έξι ώρες και σαράντα λεπτά- θα έχουν πλέον εβδομαδιαίο ρεπό. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι μερικής απασχόλησης (6Χ6) θα εργάζονται τέσσερα επτάωρα και ένα οκτάωρο και οι εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης (6Χ6,40) πέντε οκτάωρα.

    Υπενθυμίζεται πως  από τον Δεκέμβριο του 2023 η «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης» είχαν προχωρήσει σε νέα Πολιτική Αποδοχών και Παροχών, ετήσιας αύξησης 30,7 εκατ. ευρώ.

    Διαβάστε επίσης

    Γιατί ο Σκλαβενίτης είναι μεγάλος «παίκτης» – Αρθρο παρέμβαση

    Σκλαβενίτης: Νέες προσλήψεις φέρνει η κατάργηση της εξαήμερης εργασίας

    Σκλαβενίτης: Πατάει «γκάζι» και στη βιομηχανία με τη Meat House

     



    ΣΧΟΛΙΑ