• Πολιτική

    Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Νίκο, πάμε – Η απάντηση Δούκα στην στήριξη από τον Νίκο Παπανδρέου

    • NewsRoom
    Χάρης Δούκας, Δήμαρχος Αθηναίων

    Χάρης Δούκας, Δήμαρχος Αθηναίων


    «Νίκο, πάμε για την αλλαγή», απαντάει ο Χάρης Δούκας στον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Παπανδρέου ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή του να στηρίξει τον Δήμαρχο Αθηναίων στη μάχη διεκδίκησης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ την προσεχή Κυριακή. Δείτε την ανάρτηση Δούκα.

     

    «Ανάμεσα στη στασιμότητα και την Αλλαγή, προσωπικά, συνήθως επιλέγω το δεύτερο. Αλλαγή. Βλέπετε, οι συνθήκες καθιστούν το αίτημα για άμεση και ριζοσπαστική αλλαγή του ΠΑΣΟΚ πιο επίκαιρο από ποτέ.», δηλώνει ο κ. Παπανδρέου και προσθέτει:

    «Ο Χάρης Δούκας φαίνεται να έχει αντιληφθεί το πνεύμα των καιρών και την αναγκαιότητα για ανάληψη άμεσης πολιτικής δράσης για την αμφίπλευρη διεύρυνση της Παράταξης και τη σύνδεσή της με τις παραγωγικές τάξεις, την Αυτοδιοίκηση και την Κοινωνία. Φαίνεται να έχει αντιληφθεί το μήνυμα της πρώτης κάλπης».

    Ο Νίκος Παπανδρέου, πρώτος κατά σειρά εκλεγμένος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες ευρωεκλογές, ενώ στον πρώτο γύρο είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου, τώρα, ανάμεσα στους δύο μονομάχους, επιλέγει Χάρη Δούκα. «Έχουμε την επιλογή να δώσουμε μια δεύτερη –ή, τολμώ να πω, και τρίτη– ευκαιρία σε μια ηγεσία που σπατάλησε κρίσιμο πολιτικό χρόνο και κρίθηκε για αυτό. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα να δώσουμε μια πρώτη ευκαιρία σε έναν νέο πολιτικό να υπηρετήσει ένα νέο πολιτικό υπόδειγμα. Αυτό είναι ένα κεντρικό δίλημμα της προσεχούς Κυριακής», τονίζει ο κ. Παπανδρέου με άρθρο του στο kathimerini.gr, όπου κλείνει τη δήλωση στήριξης στον κ. Δούκα με την άποψη ότι:

    «Στο τέλος, ο μόνος και απόλυτος κριτής θα είναι τα Μέλη και οι Φίλοι του ΠΑΣΟΚ που προσήλθαν την περασμένη Κυριακή. Η ευρεία προσέλευση των Μελών και Φίλων του ΠΑΣΟΚ θα έλθει ως επιστέγασμα της εξαιρετικά επιτυχημένης διαδικασίας της περασμένης Κυριακής και θα δώσει ισχυρή νομιμοποίηση και καθαρή εντολή συνεργασίας και σύνθεσης στον νέο αρχηγό. Η δύναμη του ΠΑΣΟΚ είναι ο κόσμος του».

    Διαβάστε επίσης:

    Φλόριντα: Στους 9 συνολικά οι νεκροί από τον φονικό τυφώνα Milton

    Πρωτοδικείο Αθηνών: Απέρριψε την αγωγή του Γρ. Δημητριάδη κατά της «Εφ.Συν.», Reporters United και Κουκάκη

    Λίβανος: Ισραηλινές δυνάμεις πυροβόλησαν θέσεις του ΟΗΕ στη νότια πλευρά της χώρας(Βίντεο)



    ΣΧΟΛΙΑ