• Πολιτική

    Κασσελάκης: SMS σε «Κασσελίστας» για κινητοποίηση έξω από την ΚΕ – Ο ίδιος λέει πως πρόκειται για «προβοκάτσια»

    • NewsRoom
    Στέφανος Κασσελάκης

    Στέφανος Κασσελάκης


    Προετοιμάζεται για ολική σύγκρουση η πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ του Σαββάτου. Συγκεκριμένα, οι «Κασσελίστας» που είναι στελέχη του καθοδηγητικού οργάνου απευθύνουν κάλεσμα με sms και e-mails στους οπαδούς του έκπτωτου Προέδρου, ανεβάζοντας την ένταση στο εσωτερικό του κόμματος σε νέα ύψη.

    Ωστόσο, μόλις δημοσιοποιήθηκε η κίνηση ο Στέφανος Κασσελάκης δημοσίευσε ανάρτηση οπού αναφέρεται σε «προβοκάτσια».

    Κασσελάκης: Προβοκάτσια τα SMS

     

    Τα επίμαχα sms

    Τα sms που έχουν σταλεί από στελέχη που είναι φίλα προσκείμενα στον Στέφανο Κασσελάκη στους υποστηρικτές τους αναφέρουν πως οι τελευταίοι καλούνται έξω από το ξενοδοχείο που θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή μεθαύριο, Σάββατο στο Μεταξουργείο. Ενώ τα στελέχη του κομματικού οργάνου που ανήκουν στους «Κασσελίστας» δεν θα παραλάβουν τις κάρτες τους, επιχειρώντας να μην υπάρξει απαρτία στο καθοδηγητικό όργανο, παραμένοντας εκτός της αίθουσας, όπου θα πραγματοποιείται η συνεδρίαση.

    Αν ακολουθήσουν την ίδια στάση τα μέλη της ΚΕ που υποστηρίζουν τον Παύλο Πολάκη, τότε τα σχέδια των «87» να βγάλουν τον Κασσελάκη από τη λίστα των υποψηφίων για την ηγεσία θα μπλοκαριστούν, καθώς απαιτούνται 148 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, για να υπάρξει απαρτία και τα στελέχη του Αλέξη Τσίπρα διαθέτουν 130 μέλη.

    Δείτε το SMS που έχει σταλεί στους υποστηρικτές του Κασσελάκη:

    «Προς τα μέλη της Κ.Ε.: Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο 12/12/24 στο ξενοδοχείο Wyndham, Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Μεταξουργείο, ώρα έναρξης 11:00. Μέχρι στιγμής γίνεται κινητοποίηση στα μέλη να έρθουν από έξω ήρεμα και με συνθήματα. Εμείς της ΚΕ Κασσελάκη θα πάμε χωρίς να παραλάβουμε καρτελάκι και θα μείνουμε έξω μαζί σας.

    Δύο από εμάς θα καταθέσουμε ένα πολιτικό κείμενο αιτιολόγησης της αποχής. Αν χρειαστεί να μπούμε, θα μας ενημερώσουν οι των έσω. Θέλουν 150 συνέδρους για απαρτία. Οι 163 αποκλείεται να έχουν προσέλθει από όλη την Ελλάδα. Οπότε πάμε να χτυπήσουμε τη μη απαρτία. Ενημερώστε τους κοντινούς σας με κάθε ΟΜ για να γίνει κινητοποίηση.

    Ο σταθμός του προαστιακού είναι πολύ κοντά με τα πόδια. Για όποιον θέλει να έρθει με τρένο Σταθμό Λαρίσης, πλατεία Καραϊσκάκη.»

    Διαβάστε επίσης:

    ΗΠΑ: Στο 2,4% υποχώρησε ο πληθωρισμός τον Σεπτέμβριο

    ΑΠΘ: Φοιτητές εγκλώβισαν τον πρύτανη – Χρειάστηκε να τον φυγαδεύσουν αστυνομικοί

    7th Athens Investment Forum: Η Ελλάδα ως Σταθερός Αναπτυξιακός Πυλώνας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης



    ΣΧΟΛΙΑ