• Τράπεζες

    Ελληνική Τράπεζα: Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας «Γε’ νέο Επιχειρείν» 2024 για 7η συνεχή χρονιά

    • NewsRoom
    Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας

    Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας «Γε’ νέο Επιχειρείν» 2024


    Δίπλα στους νέους επιχειρηματίες παραμένει η Ελληνική Τράπεζα, στηρίζοντας και αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές τους. Τα βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας «Γε’ νέο Επιχειρείν» 2024, διοργανώθηκαν για 7η συνεχή χρονιά από το ΚΕΒΕ και το περιοδικό «Θεσσαλονίκης Δρώμενα», με τη στήριξη του Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και της Ελληνικής Τράπεζας.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα βραβεία «Γε’ νέο Επιχειρείν», που έχουν πλέον καταστεί θεσμός για την επιβράβευση νέων επιχειρηματιών κάτω των 40 ετών, πραγματοποιήθηκαν στο Κτήριο Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας, αναγνωρίζοντας τον σημαντικότατο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η νεανική επιχειρηματικότητα στην ανάπτυξη της οικονομίας.

    Όπως ανέφερε και στην ομιλία του ο επικεφαλής Λιανικής Τραπεζικής Δρ Ανδρέας Ασσιώτης η Ελληνική Τράπεζα βρίσκεται δίπλα στους νέους ανθρώπους που τολμούν, εμπνέονται και διεκδικούν το μέλλον.

    «Η Ελληνική Τράπεζα αλλάζει, γυρίζει σελίδα και μεγαλώνει κάθε μέρα. Στόχος μας είναι να γινόμαστε πιο εξωστρεφείς, για να σας εξυπηρετούμε με νέες, δυναμικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας», σημείωσε ο Δρ Ασσιώτης, τονίζοντας ότι από την επαφή του με τους επιχειρηματίες της νέας γενιάς αισθάνεται αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στο αύριο.

    «Δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα σας, όχι μόνο ως πάροχοι κεφαλαίων, αλλά ως στρατηγικοί συνεργάτες, έτοιμοι να στηρίξουμε τα όνειρά σας. Οι βραβεύσεις που λαμβάνετε απόψε είναι μόνο η αρχή. Το πραγματικό βραβείο είναι η ικανότητά σας να εμπνέετε και να δημιουργείτε», είπε χαρακτηριστικά.

    Από την πλευρά της, η βουλευτής κα Σάββια Ορφανίδου, μιλώντας εκ μέρους της Προέδρου της Βουλής, τόνισε τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει η νεανική επιχειρηματικότητα στην ανάπτυξη και την οικονομική πρόοδο της χώρας. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στο επιχειρηματικό σθένος της κυπριακής νεολαίας και στα επιτεύγματα τους που αποτελούν πηγή υπερηφάνειας.

    Στόχος των βραβείων είναι η δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου Ελλήνων και Κυπρίων νέων επιχειρηματιών, οι οποίοι συγκαταλέγονται ανάμεσα στους κορυφαίους στον κλάδο τους, λειτουργώντας ως πρότυπα για χιλιάδες άλλους νέους. Τα τελευταία χρόνια, έχουν βραβευθεί περισσότεροι από 200 νέοι επιχειρηματίες σε Ελλάδα και Κύπρο, οι οποίοι διακρίνονται, ξεχωρίζουν και καταγράφουν μεγάλες επιτυχίες στο κλάδο όπου δραστηριοποιούνται.

    Όπως αναφέρει και ο πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Σταύρος Σταύρου, «το μέλλον ανήκει στη νέα γενιά και είναι καθήκον όλων μας να την προετοιμάσουμε και να της δώσουμε όλα τα εφόδια που θα χρειαστεί για να προοδεύσει, να είναι σε θέση να επιφέρει τις αλλαγές που απαιτεί η σύγχρονη εποχή και να συμβάλει ενεργά στην ευημερία της χώρας και των ανθρώπων της.

    Η Ελληνική Τράπεζα τονίζει ότι στηρίζει διαχρονικά τον επιχειρηματικό κόσμο και τις διοργανώσεις που ενθαρρύνουν, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις προσπάθειές τους για να ανταπεξέλθουν και να αναπτυχθούν.



    ΣΧΟΛΙΑ