• Business

    Η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση B2B γίνεται Υποχρεωτική: Είστε Έτοιμοι;

    • NewsRoom
    Epsilon Digital


    Οι φορολογικές διαδικασίες γίνονται ολοένα και πιο περίπλοκες, ενώ η ανάγκη για αποδοτικότητα αυξάνεται διαρκώς. Σε αυτό το πλαίσιο, η ηλεκτρονική τιμολόγηση δεν αποτελεί απλώς την ιδανική λύση, αλλά και ένα σημαντικό εργαλείο για την εξοικονόμηση χρόνου, την αποφυγή λαθών και τη μείωση των γραφειοκρατικών εμποδίων.

    Από το 2025, η Ελλάδα θα εισέλθει σε μια νέα εποχή ψηφιακής διαχείρισης συναλλαγών B2B, με την υποχρεωτική εφαρμογή της ηλεκτρονικής τιμολόγησης για όλες τις επιχειρήσεις. Αυτό συνεπάγεται λιγότερες χρονοβόρες, χειροκίνητες διαδικασίες και μεγαλύτερο έλεγχο στις συναλλαγές, οδηγώντας σε μια πιο διαφανή και ασφαλή αγορά. Επιπλέον, η ηλεκτρονική τιμολόγηση δεν αφορά αποκλειστικά τις συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων (B2B). Καλύπτει επιπλέον συναλλαγές με ιδιώτες (B2C) και το Δημόσιο (B2G), εξασφαλίζοντας την ολοκληρωμένη κάλυψη κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας.

    Το Epsilon Digital, η ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης του Ομίλου EPSILON NET, σας επιτρέπει να προετοιμαστείτε για αυτήν την ψηφιακή μετάβαση, προσφέροντας σύνδεση με την ΑΑΔΕ και πλήρη διασύνδεση με τα σύγχρονα ERP συστήματα. Χιλιάδες επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους έχουν ήδη εμπιστευτεί το Epsilon Digital για την απρόσκοπτη διαχείριση των τιμολογίων τους, μειώνοντας κόστη και ενισχύοντας την παραγωγικότητά τους. Ως πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, το Epsilon Digital εξασφαλίζει την ομαλή έκδοση και διαβίβαση παραστατικών για όλες τις συναλλαγές σας, είτε πρόκειται για B2B, B2C, είτε για B2G συναλλαγές.

    Γιατί να Επιλέξετε το Epsilon Digital:

    • Κορυφαία επιλογή Πιστοποιημένου Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης για όλους τους κλάδους και τα μεγέθη της αγοράς, που τελεί υπό την αιγίδα επιστημονικής ομάδας υψηλής κατάρτισης και τον εμπιστεύονται περισσότερες από 23.000 επιχειρήσεις.
    • Πλήρης συμμόρφωση με τη νομοθεσία: Είναι Πιστοποιημένος και κατά PEPPOL Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, διασφαλίζει την αυθεντικοποίηση, την αποδοχή τιμολογίων / παραστατικών πωλήσεων και δελτίων αποστολής όλων των τύπων B2B, B2G, B2C με αυτοματοποιημένες διαδικασίες στην ΑΑΔΕ και στους τελικούς λήπτες είτε αυτοί είναι ιδιωτικοί ή δημόσιοι οργανισμοί.
    • Αυτοματοποιημένες διαδικασίες: Χωρίς χειροκίνητες επεμβάσεις, η τιμολόγηση γίνεται με ασφάλεια και ακρίβεια, μειώνεται ο χρόνος προετοιμασίας και αποστολής παραστατικών, προσφέρεται ενημέρωση της κατάστασης επεξεργασίας των παραστατικών και εξασφαλίζεται η μέγιστη παραγωγικότητα.
    • Σύνδεση με όλα τα ERP συστήματα: Συνεργάζεται με όλα τα σύγχρονα συστήματα διαχείρισης, προσφέροντας λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.
    • Ασφάλεια και Ποιότητα: Με πιστοποιήσεις ISO, το Epsilon Digital εξασφαλίζει την ασφάλεια και την αξιοπιστία των παραστατικών σας, σύμφωνα με τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα.
    • Ειδικά εργαλεία και αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης: Πρόσβαση σε ειδικό Portal, αποστολή SMS, Viber στους τελικούς πελάτες για την αμεσότερη παραλαβή των παραστατικών, ενημέρωση κατάστασης επεξεργασίας τιμολογίου, συνολικά αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης.

    Οφέλη για την Επιχείρησή σας:

    • Μείωση κόστους και αύξηση παραγωγικότητας: Εξάλειψη του κόστους εργασιών με την αυτοματοποίηση των διαδικασιών, εξάλειψη λαθών, μείωση κινδύνου προστίμων από την ΑΑΔΕ, μείωση κατανάλωσης χαρτιού και ενέργειας είναι μια σειρά από οφέλη, που προσφέρει το Epsilon Digital στην επιχείρησή σας οδηγώντας στην εξοικονόμηση κόστους, χρόνου, πόρων και στην αύξηση της παραγωγικότητας.
    • Φορολογικά κίνητρα: Η χρήση ηλεκτρονικής τιμολόγησης προσφέρει φορολογικές ελαφρύνσεις, αυξάνοντας την οικονομική ευχέρεια της επιχείρησής σας.
    • Περιβαλλοντική συνείδηση: Μειώνοντας τη χρήση χαρτιού, συμβάλλετε στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της επιχείρησής σας και ενισχύετε το κοινωνικό της προφίλ.
    • Κατάργηση φορολογικών μηχανισμών και εξάλειψη των κινδύνων που αυτοί επιφέρουν.

    Επιχειρήσεις που μας Εμπιστεύονται

    Ηγετικές επιχειρήσεις και οργανισμοί, από διάφορους κλάδους όπως Χρηματοοικονομικός, Εμπόριο Λιανικής & Χονδρικής Πώλησης, Τηλεπικοινωνίες, Ενέργεια, Βιομηχανία, Διαφήμιση, ΜΜΕ, Εκδόσεις, Εκπαίδευση, Εστίαση/ Ψυχαγωγία κ.α., έχουν ήδη υιοθετήσει το Epsilon Digital για την ηλεκτρονική τους τιμολόγηση, διασφαλίζοντας την ψηφιακή τους προσαρμογή και απολαμβάνοντας όλα τα οφέλη της λύσης.

    Επιλέξτε το Epsilon Digital για να εξασφαλίσετε την πλήρη συμμόρφωση της επιχείρησής σας με τις απαιτήσεις της σύγχρονης ψηφιακής εποχής. Απολαύστε τα οφέλη της πλήρως αυτοματοποιημένης διαδικασίας τιμολόγησης, έχοντας έναν αξιόπιστο σύμμαχο, που θα στηρίξει την πορεία σας προς τη μετάβαση στην ψηφιακή διαχείριση των συναλλαγών.

    Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.epsilondigital.gr.

    Διαβάστε επίσης:

    ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2,9% με μικρή μείωση ο πληθωρισμός το Σεπτέμβριο

    GSK: Συμφώνησε διακανονισμό $2,2 δισ. για την υπόθεση Zantac – Άλμα για τη μετοχή

    Ναδάλ: Ο διάσημος αθλητής αποσύρεται από το τένις



    ΣΧΟΛΙΑ