• Στοίχημα

    Δυάδα με μεγάλες αποδόσεις για τις εθνικές ομάδες!

    • Monobet
    Nations League 


    Ποντάρισμα σε 1 «άσο» και 1 Goal στο Nations League

    Τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων στο Nations League ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι. Στον 2ο όμιλο της 1ης κατηγορίας του Nations League η Ιταλία έχει ξεκινήσει με 2 νίκες. Κέρδισε εκτός έδρας τη Γαλλία με 1-3 και το Ισραήλ με 1-2.

    Υποδέχεται στη Ρώμη το Βέλγιο, το οποίο δεν ήταν καλό στο τελευταίο ματς με τη Γαλλία και ηττήθηκε με 2-0. Είχε προηγηθεί η νίκη με 3-1 κατά του Ισραήλ στην πρεμιέρα του Nations League. Η Ιταλία βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παίζει στην έδρα της και μπορεί να κάνει το 3 στα 3. Αξίζει ο «άσος» της.

    Στη 2η κατηγορία του Nations League, στον 3ο όμιλο, η Νορβηγία έχει δοθεί ως φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι με τη Σλοβενία. Είναι σχετικά χαμηλά όμως ο «άσος» της και δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του αγώνα. Προέρχεται από τη νίκη με 2-1 κατά της Αυστρίας. Στην πρεμιέρα είχε μείνει στο 0-0 εκτός έδρας με το Καζακστάν.

    Η Σλοβενία έφερε ισοπαλία 1-1 με την Αυστρία και στη συνέχεια κέρδισε με 3-0 το Καζακστάν. Βρίσκει δίχτυα και στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Μπορεί να σκοράρει και στο Όσλο. To Goal πληρώνει καλά και θα το τιμήσω.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Θρίλερ με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το τραγικό τέλος του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού



    ΣΧΟΛΙΑ