• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης επιμένει στη συνάντηση των 5 – Ο Κασσελάκης δηλώνει «παρών»

    • NewsRoom
    Ο Παύλος Πολάκης με τον Στέφανο Κασσελάκη

    Ο Παύλος Πολάκης με τον Στέφανο Κασσελάκη


    Έπειτα από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος δήλωσε ότι θα παραστεί στη συνάντηση των πέντε υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ που οργανώνει ο Παύλος Πολάκης και σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά, τουλάχιστον όχι αύριο, ο Παύλος Πολάκης επιμένει με ανάρτηση στο Facebook στη συνάντηση.

    Σημειώνεται ότι αφενός δεν είναι όλοι οι υποψήφιοι στην Ελλάδα, επομένως υπάρχει κόλλημα στο να πραγματοποιηθεί η συνάντηση, αφετέρου, χωρίς ανάκληση του εξώδικου από τον κ. Κασσελάκη, ο Σ. Φαμελλος, ανάμεσα σε άλλους, δεν προτίθεται να παραστεί.

    Κομματικές πηγές ξεκαθάριζαν πως υπό την “αιγίδα” του κόμματος θα μπορούσε να προγραμματιστεί συνάντηση και των 5 υποψηφίων, αρκεί να ήταν παρόντες και οι πέντε.

    Αυτή η προϋπόθεση δεν πληρείται, συνεπώς συνάντηση θεσμικά δεν θα υπάρξει είναι η λογική των πληροφοριών.

    Τι λέει ο Παύλος Πολάκης

    Έναν ΣΥΡΙΖΑ «κυβερνώσα δύναμη» δηλώνει ότι θέλει ο Παύλος Πολάκης. Στην ανάρτησή του στο Facebook εξηγεί πώς θα γίνει η συνάντηση των υποψηφίων προέδρων την Πέμπτη. Ο Παύλος Πολάκης ανφέρει ότι οι υποψήφιοι Νίκος Φαραντούρης και ο Απόστολος Γκλέτσος θα παραστούν μέσω ZOOM ενώ θα υπάρχουν παρόντες και εκπρόσωποι του κόμματος για την εγγύηση της διαδικασίας συγκεκριμένα «η Ρανια Σβιγγου γραμματεας του κομματος ,ο Νικος Παππας ως προεδρος της ΚΟ και ο Θανος Μωραιτης ως διευθυντης της Κοινοβουλευτικης Ομαδας».

    Ακόμη ο Παύλος Πολάκης υπογραμμίζει ότι δεν τον εκπροσωπεί «όποιος θέλει ένα ΣΥΡΙΖΑ μικρό που θα ασχολείται με τα δικαιώματα και μόνο είτε θέλει ένα ΣΥΡΙΖΑ πάλι μικρό που θα ψάχνεται να κολλήσει σε κάποιο “κεντροαριστερό” σενάριο».

    Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

    «Με βαση τη συννενοηση που εχει γίνει, αυριο στις 12.30 μμ θα γινει η συναντηση στα γραφεια της Κουμουνδουρου των υποψηφιων προεδρων στις εκλογες του Συριζα.
    Ο Νικος Φαραντουρης και ο Αποστολος Γκλετσος θα συμμετασχουν μεσω ZOOM το οποιο θα ειναι διαθεσιμο αυριο απο τις 12.00,λογω του ο,τι ο ενας ειναι Γαλλια και ο άλλος στην Κυπρο.
    Στη συναντηση με βαση τη συννενοηση που εχει γινει θα ειναι παροντες η Ρανια Σβιγγου γραμματεας του κομματος ,ο Νικος Παππας ως προεδρος της ΚΟ και ο Θανος Μωραιτης ως διευθυντης της Κοινοβουλευτικης Ομαδας!
    Εκει είναι προφανες πως θα τεθουν ΟΛΑ τα ζητηματα που εχουν ανακύψει προκειμενου μεσα απο συζητηση ,αντιπαράθεση και συνθεση να υπαρξει μια ομαλή πορεία προς τις εκλογές.
    Μια πορεία που θα ανακοψει την εικονα ρευστοποιησης που δημιουργουν τοσο τα απαραδεκτα εξωδικα ,οσο και οι απειλές για διαγραφες ή αποκλεισμους υποψηφιοτητας!!
    ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:
    Οποιος υπονομευσει με την απουσια του αυτη τη συναντηση ,ειτε θελει ενα ΣΥΡΙΖΑ μικρο που θα ασχολειται με τα δικαιωματα και μόνο,ειτε θελει ενα ΣΥΡΙΖΑ παλι μικρο που θα ψαχνεται να κολλησει σε καποιο «κεντροαριστερο» σεναριο !
    ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ!!
    Θελω ενα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αξιωματικη αντιπολίτευση και κυβερνωσα δυναμη!
    Γι αυτο πήρα την πρωτοβουλία και αυριο θα ειμαι εκει !!
    Υγ .Τα γραφω αυτα γιατι παρα τη συμφωνια που εγινε ,συνεχιζουν υπουλα καποιοι να προσπαθουν να ακυρωσουν την αυριανη συναντηση για να υπηρετησουν ιδιοτελη σχεδια!!
    ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΡΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!!
    Παύλος Πολάκης
    βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανιων,υποψηφιος προεδρος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

     

    Παρών δηλώνει ο Στ. Κασσελάκης

    «Παρών» στην αυριανή συνάντηση των πέντε υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία πρότεινε ο Παύλος Πολάκης δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δε θέλησα να διαγράψω υποψήφιο πρόεδρο. Δε διέρρευσα δεδομένα υποψήφιου προέδρου. Δεν ανέβαλα το συνέδριο.
    Δεν ανέβαλα τις εκλογές για ΚΕ. Τήρησα και τηρώ την ομαλότητα από την πρώτη στιγμή. Γι’ αυτό θα είμαι παρών στην αυριανή συνάντηση. Εύχομαι πραγματικά οι καλές προθέσεις να είναι ειλικρινείς από όλους μας και να μη δυναμιτίσει κανείς την προσπάθεια».

     

    Διαβάστε επίσης:

    Χεζμπολάχ: είχε ενημερώσει επισήμως τον Λίβανο ότι δεχόταν την εκεχειρία με το Ισραήλ, την ημέρα που σκοτώθηκε ο Νασράλα

    Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΟ για τον Νέο Κώδικα Φόρου Προστιθέμενης Αξίας

    Ρωμανός για ΣΥΡΙΖΑ: Ανταλλάσσουν εξώδικα για διαρροή αυτοί που έκαναν σημαία την “ευαισθησία” τους για τα προσωπικά δεδομένα



    ΣΧΟΛΙΑ