• Πολιτική

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Οριστικό τέλος στο debate των δυο μονομάχων

    • NewsRoom
    Νίκος Ανδρουλάκης - Χάρης Δούκας

    Νίκος Ανδρουλάκης – Χάρης Δούκας


    Οριστικό τέλος φαίνεται να μπαίνει στο σενάριο του debate μεταξύ των δύο μονομάχων για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ.

    Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Χαρ. Τρικούπη, δεδομένης της σημερινής εξ αναβολής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, οι πρόσφορες ημέρες για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ ήταν η Πέμπτη ή η Παρασκευή.

    Όπως σχολιάζουν από το επιτελείο του Ν. Ανδρουλάκη, καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια να επαναπρογραμματιστεί σε άλλη ημερομηνία η μεγάλη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, που εδώ και μέρες είχαν επιλέξει να είναι η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας, καθώς δεν είχε πραγματοποιηθεί κομματική εκδήλωση στον πρώτο γύρο. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

    Σημειώνεται παράλληλα ότι το debate πρέπει να μην αντιστρέψει τις πολύ καλές εντυπώσεις, που άφησε η προηγούμενη τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ των 6 υποψηφίων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ και να είναι μια πολιτικά προωθητική διαδικασία εξασφαλίζοντας το μεγαλύτερο δυνατό ακροατήριο και κατ’ επέκταση τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα, προϋποθέσεις που δεν πληρούνται την Πέμπτη είτε γίνει το debate σε ζώνη χαμηλής τηλεθέασης είτε απέναντι από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας.

    Η πρόταση για διεξαγωγή debate το Σάββατο ή ανήμερα των εσωκομματικών εκλογών είναι εντελώς προσχηματική και δεν συμβάλει στο κύρος της όλης διαδικασίας, σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

    Διαβάστε επίσης:

    Γερμανία: Αγκομαχά η «ατμομηχανή της Ευρώπης» – Προς νέα συρρίκνωση η οικονομία

    DryDel (Κώστας Δελαπόρτας): Kερδοφόρα κίνηση στη second hand αγορά – Πούλησε τέταρτο πλοίο μέσα σε λίγους μήνες

    Παύλος Μαρινάκης: Αυτά που είπαμε στους πολίτες όταν επανεκλεγήκαμε το 2023 τα κάνουμε πράξη



    ΣΧΟΛΙΑ