• Bons Vivants

    Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Οι σκοτεινές φήμες για διαζύγιο και η μοναχική εντυπωσιακή δημόσια εμφάνιση

    Φωτογραφία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από το επίσημο προφίλ τους στο instagram.


    Φήμες για πιθανό διαζύγιο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έχουν κυκλοφορήσει πολλές φορές στο παρελθόν, μόνο και μόνο για να διαψευστούν στη συνέχεια. Τώρα, ωστόσο, οι φήμες έχουν επανέλθει με μεγαλύτερη ένταση, καθώς διάφορες πηγές αναφέρουν ότι το διαζύγιο είναι κοντά.

    Σφυγμός από τα MME

    Σύμφωνα με την εφημερίδα Marca, πηγή από τη βασιλική οικογένεια ισχυρίζεται ότι ο ζευγάρι βρίσκεται ήδη σε μια «δοκιμαστική διάσταση» για να προσπαθήσει  να σώσει τον γάμο του.

    Η επικεφαλίδα από το Geo News τονίζει ότι «Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι έτοιμοι για ένα πικρό διαζύγιο και έναν σφοδρό πόλεμο επιμέλειας». Οι πρόσφατες αναφορές δείχνουν ότι οι δυσκολίες στη σχέση τους μπορεί να επηρεάζουν τον 40χρονο Χάρι, ο οποίος φέρεται να νιώθει νοσταλγία για την οικογένειά του και απογοητευμένος από την πολυτελή ζωή στην Καλιφόρνια.

    Ο πρίγκιπας Harry και η Μέγκαν Μαρκλς στα γυρίσματα για το @Queens_CommonWealth_Trust (QCT), τον Μάρτιο του 2020. Από το επίσημο προφίλ τους sussexroyal στο instagram.

    Διαρκής απομάκρυνση

    «Έχουν αρχίσει να απομακρύνονται ο ένας από τον άλλο», ανέφερε μια πηγή στο RadarOnline.com. «Η επιθυμία του Χάρι να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έχει τους παλιούς του φίλους και η ελπίδα του να επιστρέψει στη βασιλική οικογένεια, δημιουργούν πίεση στη σχέση τους». Η πηγή πρόσθεσε ότι ο Χάρι έχει απογοητευτεί από τις προσπάθειές τους για φήμη μέσω πλατφορμών όπως το Netflix και το Spotify, οι οποίες τελικά τους έχουν εκθέσει σε χλευασμό, και αρχίζει να του λείπει η Αγγλία.

    Αντίκτυποι στην καθημερινότητα

    «Αγαπούσε να πηγαίνει στην παμπ και να παίζει σπορ με τους φίλους του, και η ζωή που επιθυμεί η Μέγκαν στην Καλιφόρνια είναι τελείως διαφορετική από αυτήν», αναφέρει  πηγή. Φαίνεται ότι η ζωή στην Καλιφόρνια δεν ταιριάζει στον «ευγενή Άγγλο», καθώς είναι περισσότερο επικεντρωμένη σε δραστηριότητες όπως η γιόγκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιθυμία της Μέγκαν να γίνει διεθνής σταρ σημαίνει ότι δεν θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του Χάρι.

    Ο πληροφοριοδότης θεωρεί ότι ο Χάρι είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος, καθώς «οι υποσχέσεις της συζύγου του εξαντλούνται» και η δημοτικότητά τους είναι στα χαμηλότερα επίπεδα και στη Βρετανία και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι A-listers που κάποτε έσπευδαν να γίνουν φίλοι του Χάρι φαίνεται να απομακρύνονται, και αυτό μπορεί να οδηγεί σε ένα πικρό διαζύγιο και σε έναν πόλεμο επιμέλειας.

    Εάν οι φήμες είναι αληθινές, οι πρόσφατες σόλο εμφανίσεις του Χάρι ενδέχεται να είναι σημάδια προβλημάτων στη σχέση τους, καθώς «είναι ουσιαστικά σε δοκιμαστική διάσταση» ενώ προσπαθούν να βρουν λύσεις. Ο πρίγκιπας Χάρι γιόρτασε τα 40α γενέθλιά του μακριά από τη σύζυγό του στις 15 Σεπτεμβρίου, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, η Μέγκαν ήταν αυτή που οργάνωσε και ενθάρρυνε αυτό το ταξίδι.

    Οι αλλαγές στη δυναμική του ζευγαριού

    Στην πραγματικότητα, η Μέγκαν έχει εμφανιστεί λιγότερο με τον Χάρι κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών του, κάτι που υποδηλώνει μια αλλαγή στη δυναμική τους, καθώς παλαιότερα τον συνόδευε με ζήλο. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Χάρι έχει αναλάβει 10 υποχρεώσεις μέσα σε 15 ημέρες, ενώ η Μέγκαν δεν έχει παρευρεθεί σε καμία από αυτές, παρά το γεγονός ότι κάποιες έγιναν στη Νέα Υόρκη.

    Η ιστορία της Μέγκαν, που αρχικά ήταν μια σύγχρονη Σταχτοπούτα, εμπνέει πολλές γυναίκες από τη στιγμή που παντρεύτηκε τον Χάρι το 2018. Ωστόσο, εγκατέλειψε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στην υποκριτική και βρέθηκε σε μια αμφιλεγόμενη σχέση με τη βασιλική οικογένεια και το βρετανικό κοινό, που κατέληξε σε μια τοξική κατάσταση. Έτσι, η Μέγκαν και ο Χάρι αποφάσισαν να φύγουν από το Ηνωμένο Βασίλειο και να εγκατασταθούν στην Καλιφόρνια, όπου γεννήθηκαν τα δύο τους παιδιά.

    Η πορεία του Χάρι μετά τον γάμο του δεν ήταν ευκολότερη, καθώς η προβληματική σχέση με τη σύζυγό του και η δυστυχία που προήλθε από αυτήν οδήγησαν σε ρήξη με την οικογένειά του, κυρίως με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, και τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

    Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ σε εκδήλωση τον Μάρτιο του 2020. Από το επίσημο προφίλ τους sussexroyal στο instagram.
    Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ σε εκδήλωση τον Μάρτιο του 2020. Από το επίσημο προφίλ τουs sussexroyal στο instagram.

     

    Επιχειρηματικές προσπάθειες

    Οι προσπάθειες του ζευγαριού να χτίσουν μια επιτυχημένη καριέρα, πρώτα μέσω της συνεργασίας τους με το Netflix και στη συνέχεια μέσω της lifestyle μάρκας της Μέγκαν, αποδείχθηκαν απογοητευτικές και οι προσδοκίες για επανασύνδεση με τη βασιλική οικογένεια δεν πραγματοποιήθηκαν. Όπως λέγεται, φαίνεται πως ο Χάρι δεν είναι ευτυχισμένος.

    Ακόμα και η παρουσιάστρια του GB News, Νάνα Ακούα, εξέφρασε παρόμοιες απόψεις, εξηγώντας ότι τα μελλοντικά σχέδια του ζευγαριού αποκλίνουν. Αναφέρθηκε ότι «η Μέγκαν είναι αποφασισμένη να γίνει διεθνής σταρ και δεν μπορώ να φανταστώ να επιστρέψει εθελοντικά στη μισητή πατρίδα του Χάρι».

    Δημόσιες εμφανίσεις & σημαντικές απουσίες

    Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν με μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα Caroline Herrera έδωσε νέα πνοή στις φήμες περί διαζυγίου. Ήταν μια εμφάνιση σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λος Άντζελες, την οποία ορισμένοι χαρακτήρισαν εντυπωσιακή και υποδεικνύουν τη στροφή της προς πιο λαμπερό στιλ.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Janelle (@royalreplimeghan)

    Παρά το γεγονός ότι η Μέγκαν έχει επιλέξει να παραμένει πιο διακριτική φέτος, αυτή η εμφάνιση στο φιλανθρωπικό γκαλά προκάλεσε αναστάτωση, ειδικά καθώς ο Χάρι απουσίαζε. Αν και οι αναφορές αναφέρουν ότι απουσίαζε λόγω μιας εκδήλωσης για τα 40α γενέθλιά του, αυτή η χρονική στιγμή δεν είναι τυχαία για ένα ζευγάρι που αντιμετωπίζει πολλές φήμες σχετικά με την κατάσταση της σχέσης του.

    Σχέδια με σαφή προσανατολισμό

    Αρκετά δημοσιεύματα, συμπεριλαμβανομένων των Daily Express και Mail, επισήμαναν την αλλαγή στη διάθεση της Μέγκαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας της εμφάνισης, με πολλούς να σχολιάζουν την αισιοδοξία της.

    Οι επερχόμενες δραστηριότητες της Μέγκαν φαίνεται να εστιάζουν σημαντικά περισσότερο σε σόλο έργα, όπως μια εκπομπή που έχει γυρίσει για το Netflix και αναμένεται να προβληθεί το 2025, καθώς και η σειρά προϊόντων American Riviera Orchard. Αν η απόφαση του ζευγαριού να επιλέξει χωριστούς επαγγελματικούς δρόμους είναι αποτέλεσμα της απομάκρυνσής του από την τοξικότητα της κοινής τους ζωής, τότε η νέα, πιο ανάλαφρη στάση της Μέγκαν φαίνεται να το επιβεβαιώνει και, όποιες κι αν είναι οι φήμες, φαίνεται ότι είναι καλά με αυτό.

    Διαβάστε επίσης:

    Chiara Ferragni: Η απάτη και τα σκάνδαλα που ταράζουν την αυτοκρατορία της βασίλισσας του Instagram

    Το σπίτι της Μέγκαν Μαρκλ στο Τορόντο πωλήθηκε σε χρόνο ρεκόρ 

    Μήπως οι τσάντες Dior και Gucci έγιναν πολύ ακριβές ακόμα και για τους super rich;



    ΣΧΟΛΙΑ