• Ενέργεια

    Θεόδωρος Σκυλακάκης: Τέλος στο πράσινο τιμολόγιο ρεύματος από το νέο έτος

    • NewsRoom
    Ο υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης

    Ο υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης


    Πλησιάζει στην «ημερομηνία λήξης» του το πράσινο τιμολόγιο, του οποίου η ισχύς θα λήξει στο τέλος του έτους, οπότε και οι καταναλωτές θα πρέπει να επιλέξουν κάποιο άλλο από τα προσφερόμενα τιμολόγια.

    Μιλώντας για τις αλλαγές στο ρεύμα, στο Action24, ο υπουργός Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, σημείωσε πως τα πράσινα τιμολόγια τελειώνουν ως θεσμική ρύθμιση στο τέλος του χρόνου και από κει και πέρα θα πρέπει οι καταναλωτές να επιλέξουν ένα νέο «χρωματιστό» .

    Ειδικότερα,  ο κ. Σκυλακάκης απαντώντας σε ερώτηση για το αν πρέπει κάποιος καταναλωτής να δεσμευτεί με κάποιο κλειστό συμβόλαιο ρεύματος είπε:

    «Το τι πρέπει να γίνει θα πρέπει να περιμένουμε 1,5 μήνα, τα πράσινα τιμολόγια τελειώνουν ως θεσμική ρύθμιση στο τέλος του έτους, θα δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε αυτό, τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε ανακοινώσεις».

    Στη συνέχεια είπε ότι μέσα σε αυτό το έτος, πολλοί που ξεκίνησαν με πράσινο έκαναν τις επιλογές τους και μεταφέρθηκαν είτε στο κίτρινο, είτε στο μπλε οι περισσότεροι.

    «Πάρα πολλοί έκαναν τις επιλογές τους, και επέλεξαν κίτρινα ή μπλε», είπε χαρακτηριστικά.

    Διαβάστε επίσης:

    Γιούργκεν Κλοπ: Επιστρέφει ως νέος επικεφαλής ποδοσφαίρου στις ομάδες της Red Bull

    Κώστας Παπαδάκης στο mononews: Μην περιμένετε «σωτήρα» από τα… ξεκατινιάσματα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ

    Βασίλης Κικίλιας: Πούλησα περιουσιακά στοιχεία για να αγοράσω το διαμέρισμα στη Βασιλίσσης Σοφίας – Αποκλειστικά στο mononews το συμβόλαιο αγοράς



    ΣΧΟΛΙΑ