• Δελτία Τύπου

    Public: Μοναδικές προσφορές και προνόμια για το φοιτητικό σπίτι

    • NewsRoom


    Προσιτές τιμές, τεράστια ποικιλία και μοναδικά προνόμια μέσα από στρατηγικές συνεργασίες όπως iRepair, Vodafone και Bookvoice είναι μερικά από τα οφέλη που θα βρείτε στα Public για το νέο ξεκίνημα της φοιτητικής ζωής!

    Η νέα ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινά για όλους τους φοιτητές και μαζί της έρχεται η ιδανική ευκαιρία να διαμορφώσεις τον προσωπικό σου χώρο όπως πάντα ονειρευόσουν. Και για το φοιτητικό σπίτι, τα Public είναι εδώ για να σου προσφέρουν όλα όσα θα χρειαστείς για το νέο ξεκίνημα, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας, οικιακών συσκευών, χαρτικών και είδη οργάνωσης.

    Η αρχή φυσικά είναι να εξοπλιστείς με το κατάλληλο laptop για τις σπουδές αλλά και τη διασκέδασή σου. Στα Public θα βρεις μια πλούσια γκάμα με διαφορετικές δυνατότητες ανάλογα την κάθε ανάγκη, από την πιο προσιτή επιλογή μέχρι τα πιο εξελιγμένα μοντέλα με AI για απαιτητικές εργασίες και gaming.

    Τα προνόμια όμως δεν σταματούν εδώ! Από 1 Οκτωβρίου και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, σκανάροντας το QR code που βρίσκεται στο ειδικό booklet για φοιτητές των καταστημάτων Vodafone & CU, κερδίζεις 10% Public Επιστροφή € στο Wallet σου για επόμενες αγορές σε οποιοδήποτε κατάστημα Public ή το public.gr!

    Η φοιτητική πρόταση των Public, ολοκληρώνεται με ακόμη δύο στρατηγικές συνεργασίες που απογειώνουν τη νέα σου αρχή! Με δωρεάν έλεγχο συσκευών από την iRepair και 25% έκπτωση σε Audiobooks, σίγουρα δεν θα λείψει τίποτα από το φοιτητικό “starter pack” σου!

    Και επειδή η φοιτητική ζωή δεν είναι μόνο διάβασμα, στα Public σε περιμένει μια τεράστια γκάμα τηλεοράσεων, με χιλιάδες επιλογές σε διαφορετικές ίντσες για να επιλέξεις το ιδανικό για το νέο σου σαλόνι. Ανεξάρτητα από το αν αγαπάς τις σειρές, τις ταινίες ή το gaming, η σωστή τηλεόραση θα κάνει κάθε στιγμή αξέχαστη για σένα αλλά και όλη την παρέα. Μάλιστα, ειδικά εσύ που θέλεις να διοργανώσεις τους πιο αξέχαστους gaming μαραθωνίους, στα Public θα βρεις την τελευταία γενιά κονσολών, όλα τα απαραίτητα accessories και το πιο cool merch.

    Φοιτητική ζωή χωρίς μαγειρική δεν γίνεται! Έτσι, στα Public θα βρεις όλα τα απαραίτητα είδη για την οργάνωση της κουζίνας, από βασικά εργαλεία μαγειρικής μέχρι προηγμένες συσκευές. Οργάνωσε τον χώρο σου με τον καλύτερο τρόπο, επιλέγοντας ό,τι χρειάζεσαι μέσα από μια διευρυμένη γκάμα δημοφιλών brands ψυγείων και κουζινών, για να εξοπλίσεις το σπίτι σου με στυλ και λειτουργικότητα που θα εντυπωσιάσει όλους τους φίλους σου.

    Για ακόμη πιο εύκολες και γρήγορες αγορές, τα Public όπως πάντα προσφέρουν μεγάλη ευκολία πληρωμών.  Μπορείς να επιλέξεις για τις αγορές σου την ευέλικτη υπηρεσία πληρωμής Public Now, Pay Later μέσω Klarna, η οποία σου επιτρέπει να ολοκληρώσεις τις αγορές σου είτε στα φυσικά καταστήματα είτε online, και να πληρώσεις σε τρεις άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα. Παράλληλα, με τη δυνατότητα αποπληρωμής ΟΛΩΝ των αγορών σου σε άτοκες δόσεις, ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις τι σου ταιριάζει.

    Επειδή δεν θέλεις να περιμένεις, μπορείς να επωφεληθείς από τις υπηρεσίες express pick up, ευέλικτης παραλαβής, καθώς και παράδοσης και σύνδεσης σε μία μόνο επίσκεψη, για να έχεις τα προϊόντα σου άμεσα στο χώρο σου.

    Διαβάστε περισσότερα:

    Ιδού το ανανεωμένο Honda HR-V!

    Cultural DestiNAtions Προορισμός: Η Ελλάδα μας!

    Ferrari GTΟ: Καινούργια λάστιχα για το Θρύλο!



    ΣΧΟΛΙΑ