• Κοινωνία

    Έγκλημα στην Κυψέλη: Δυο ξαδέρφια του 26χρονου πίσω από τη στυγερή δολοφονία – «Μας κακοποιούσε» υποστήριξαν

    • NewsRoom


    Δύο νεαρά αδέρφια είναι οι δράστες του άγριου εγκλήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας, στην Κυψέλη. Ένας 26χρονος έπεσε νεκρός στην αιματηρή συμπλοκή.

    Ήταν λίγο πριν από τις 23:00 το βράδυ, όταν αστυνομικοί εντόπισαν στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων έναν άνδρα αιμόφυρτο με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

    Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το θύμα, έναν 26χρονο από την Αλβανία, και το μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και κατέληξε.

    Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο περίπου μια ώρα αργότερα εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης δύο αδέρφια, 17 και 19 ετών, που ισχυρίστηκαν ότι ήταν οι δράστες της φονικής επίθεσης.

    Συγκεκριμένα, ο 17χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν που τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο, ενώ ο 19χρονος ότι ήταν συνεργός.

    Τα δύο αδέρφια, που είναι Αλβανοί με ελληνική υπηκοότητα, ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς ότι το θύμα, ο οποίος φέρεται ότι ήταν ξάδερφός τους, τους κακοποιούσε, χωρίς πάντως να έχει διευκρινιστεί αν επρόκειτο για σεξουαλική ή σωματική κακοποίηση.

    Διαβάστε επίσης

    Καιρός. Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία



    ΣΧΟΛΙΑ