• Architecture & Design

    Η Globe-Trotter παρουσιάζει τη limited-edition «007 Goldfinger»


    Για τον εορτασμό της 60ης επετείου του «007 Goldfinger», η Globe-Trotter (γνωστή ανά την υφήλιο και ως «η Rolls Royce των ταξιδιωτικών ειδών») αποκάλυψε μια συλλογή περιορισμένης έκδοσης αφιερωμένη στην εμβληματική ταινία.

    Η κυκλοφορία περιλαμβάνει μια ειδική χειραποσκευή, εμπνευσμένη ξεκάθαρα από την Aston Martin DB5 του James Bond. Αντικατοπτρίζοντας το εξωτερικό της DB5, οι τετράτροχες αποσκευές έρχονται σε γυαλιστερό μεταλλικό ασημί φινίρισμα, με τις χαρακτηριστικές γωνίες και τις λαβές της Globe-Trotter σε μαύρο δέρμα.

    Εν τω μεταξύ, η επένδυση της βαλίτσας έρχεται σε ένα ψηφιακά επανερμηνευμένο μοτίβο glen check three-piece (σε λευκό και γκρι) ως νεύμα στο ντύσιμο του πράκτορα 007.

    Περιορισμένη σε 60 μόλις τεμάχια, κάθε δείγμα της θήκης μεταφοράς 007 Goldfinger έχει τιμή 3.895 £ και διαθέτει βεβαίως μια μοναδική σειριακή πλακέτα.

    Επιπλέον, αυτή η εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση περιλαμβάνει ένα σετ τριών γουριών σε μορφή πινακίδων που μπορούν να προσαρτηθούν στη βαλίτσα.

    Αντηχώντας την κυλιόμενη πινακίδα κυκλοφορίας τριών κατευθύνσεων της Aston Martin DB5 του James Bond, κάθε παραλλαγή αντικατοπτρίζει τις πινακίδες κυκλοφορίας του πράκτορα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και την Ελβετία αντίστοιχα.

    Οι βρετανικές και γαλλικές πινακίδες διατίθενται μεμονωμένα για £185 GBP, ενώ το σετ των τριών κοστίζει £495 GBP.

    Η συλλογή κυκλοφορεί τώρα στον ιστότοπο της Globe-Trotter, καθώς και σε εμβληματικά καταστήματα στο Λονδίνο, το Παρίσι και το Τόκιο.

    //https://www.globe-trotter.com/

    Διαβάστε επίσης:

    Ένα διαμέρισμα γεμάτο αγάπη

    Το Wallpaper κυκλοφορεί το πρώτο επίσημο coffee table book για την ιστορία του Submariner με την άδεια της Rolex

    Different Class: Interview με τον κορυφαίο Βρετανό designer Tom Dixon

     



    ΣΧΟΛΙΑ