• Πολιτική

    Πολάκης για Κασσελάκη: Κόψτε τις αηδίες περί διαγραφής, ελάτε να μετρηθούμε στα ίσια

    • NewsRoom
    Παύλος Πολάκης

    Παύλος Πολάκης


    Νέα επεισόδια προκαλούν στο ΣΥΡΙΖΑ τόσο η μετάθεση της ημερομηνίας για τη διεξαγωγή του συνεδρίου όσο και η κατάθεση της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη.

    Παράλληλα, την παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής, έχει ζητήσει ο πρώην βουλευτής και μέλος της ΚΕ Θέμης Μουμουλίδης, με επιστολή του προς την Επιτροπή, όπως έγινε γνωστό σήμερα. Στην από την 1η Οκτωβρίου μακροσκελή επιστολή του προς την Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «όποιος βλάπτει το ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει θέση σε αυτόν. Όποιος καθυβρίζει την ιστορία και συντρόφους του δεν έχει θέση σε αυτόν. Όποιος διχάζει με τοξικό λόγο αρνούμενος την πολιτική αντιπαράθεση δεν έχει θέση στο ΣΥΡΙΖΑ». Αναφέρει ότι «οι καθαρές και υπεύθυνες πολιτικές επιλογές και οι καθαρές λύσεις είναι μονόδρομος».

    Θέση για την επιστολή με την οποία ο πρώην Βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Θέμης Μουμουλίδης ζητεί την παραπομπή Κασσελάκη με το αίτημα της διαγραφής του από τον ΣΥΡΙΖΑ, πήρε πριν από λίγο και ο Παύλος Πολάκης.

    Σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook αναφέρει:

    Κοψτε τις ΑΗΔΙΕΣ περι διαγραφης!!!
    Ελατε να μετρηθουμε στα ισια με ιδεες ,προτασεις,προγραμματα και οραματα!
    Δεν γουσταρω ουτε την ίντριγκα των εκκαθαρίσεων, ουτε το εργο «ελεηστε το Βασιλακη Καιλα» που προσπαθει να παίξει ο πρωην γιατι δεν μπορει να κανει κατι άλλο !!
    Μπορει ο Κασσελακης και οι υπόλοιποι να αντιπαρατεθουμε σε αντιστοιχα με αυτα που λεω στο παρακατω βιντεο;;
    Μπορειτε να συμβαλλετε σε λαικη εμπνευση που θα οδηγησει σε αριστερη δημοκρατικη διεξοδο μετα την πτωση του Μητσοτακη;;;;
    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!!

     

    Διαβάστε επίσης:

    Ισραήλ: Ετοιμάζεται για επίθεση στο Ιράν τις επόμενες ώρες – Διάγγελμα Νετανιάχου

    ΕΛΑΣ: Απαντάει για την προγραμματισμένη επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΟΗΕ για τις συνθήκες κράτησης κρατουμένων στην Ελλάδα

    Θεσσαλονίκη: Πτώση ανηλίκου από ταράτσα – Έπεσε από ύψος τεσσάρων ορόφων



    ΣΧΟΛΙΑ