• Πολιτική

    Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική γραμμή της ενότητας, της πολιτικής αυτονομίας και της ανανέωσης θα συνεχιστεί

    • NewsRoom
    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης


    «Τα δύσκολα είναι πίσω μας και ήταν να φύγουμε από τις μυλόπετρες του δικομματισμού» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο πλαίσιο της συνέντευξής του στο Mega.

    Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού που προηγήθηκε στο Mega, ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε: «Την Κυριακή που έρχεται, δεν κρίνεται μόνο ποιος θα είναι Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά ακούγοντας τον κ. Μητσοτάκη, κρίνεται πότε επιτέλους θα κλείσει η πόρτα του Μαξίμου για τον ίδιο».

    «Έχουμε καταθέσει επικαιροποιημένη πρόταση νόμου για την προστασία της πρώτης κατοικίας, 120 δόσεις για χρέη προς εφορία και ΕΦΚΑ, λύση για τις 60 χιλιάδες οικογένειες με δάνεια σε ελβετικό φράγκο και βέβαια να υπάρχει η δυνατότητα για τον δανειολήπτη πριν πουληθεί το δάνειό του στο fund να κάνει αντιπρόταση.

    Όλα αυτά τα καταθέσαμε στη Βουλή σε πρόταση νόμου και η Νέα Δημοκρατία αρνήθηκε. Όπως και για την ακρίβεια, μιλήσαμε για τη θέσπιση ενιαίας αρχής καταναλωτών. Είπαν “όχι”. Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι κάθε πρωί να γνωρίζεις με μια εφαρμογή στο κινητό σου, ποιες πολυεθνικές κερδοσκοπούν στην Ελλάδα σε σχέση με άλλα κράτη και όταν πας στο σουπερμάρκετ να τους γυρνάς την πλάτη;» σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφερόμενος σε δυο μείζονα θέματα της καθημερινότητας.

    «Την Κυριακή κρίνεται ποιος μπορεί να είναι καλή αντιπολίτευση για να είναι και καλή κυβέρνηση στις επόμενες εθνικές εκλογές» πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης ως προς το διακύβευμα της εσωκομματικής διαδικασίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Ισραήλ: Δύο στρατιώτες νεκροί και δεκάδες τραυματίες από drones που ήρθαν από το Ιράκ

    Μπαρτσελόνα: Υπογράφει νέα συμφωνία με τη Nike αξίας 1,4 δισ. ευρώ για 10 χρόνια

    Μητσοτάκης: Εγώ έκανα το καθήκον μου και κάλεσα προσωπικά Καραμανλή και Σαμαρά στη γιορτή των 50χρόνων της ΝΔ



    ΣΧΟΛΙΑ