• Bons Vivants

    Γίνε γείτονας του Πρίγκιπα William και της Πριγκίπισσας Kate Middleton με €23.800 την εβδομάδα

    O πρίγκιπας William και η πριγκίπισσα Kate Middleton με τα παιδιά τους.

    O πρίγκιπας William και η πριγκίπισσα Kate Middleton με τα παιδιά τους.


    Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να ζήσετε δίπλα στη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου, ενοικιάζοντας ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Κένσινγκτον για £20.000 (περίπου €23.800) την εβδομάδα, με όλα τα πλεονεκτήματα της κοσμικής ζωής και της ασφάλειας.

    Το κόστος διαμονής δίπλα στους Άγγλους βασιλείς

    Το να ζεις κοντά στους Άγγλους βασιλείς, όπως στον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και στην Πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον, συνεπάγεται σημαντικό οικονομικό κόστος. Το συγκεκριμένο διαμέρισμα που βρίσκεται δίπλα στο Παλάτι του Κένσινγκτον διατίθεται προς ενοικίαση έναντι £20.000 (περίπου €23.800) την εβδομάδα. Το πολυτελές ακίνητο βρίσκεται σε μία από τις πιο ελίτ περιοχές του Λονδίνου και προσφέρει exclusive διαμονή.

    Courtesy of Harrods Estates
    Courtesy of Harrods Estates

    Τοποθεσία: Palace Green

    Η τοποθεσία του διαμερίσματος στην Palace Green είναι εξαιρετικά προνομιακή, αφού βρίσκεται δίπλα στους Κήπους του Κένσινγκτον και το Hyde Park. Σύμφωνα με τη Sarah McIntyre, επικεφαλής ενοικιάσεων της Harrods Estates, η Palace Green είναι γνωστή για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα που προσφέρει. «Η περιοχή διαθέτει oρισμένες από τις πιο σεβαστές κατοικίες στην πόλη και συνδυάζει πολυτελείς ανέσεις με πλούσιους πράσινους χώρους και ιστορία», τονίζει.

    Χαρακτηριστικά του διαμερίσματος

    Το διαμέρισμα, που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και είναι προσβάσιμο μέσω ανελκυστήρα, καλύπτει συνολικά 4.126 τετραγωνικά πόδια (περίπου 382 τ.μ.). Περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια, ενώ υπάρχει και ένας επιπλέον χώρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πέμπτο υπνοδωμάτιο, γραφείο ή καθιστικό. Επιπλέον, διαθέτει ένα WC.

    Στο εσωτερικό, το διαμέρισμα διαθέτει παρκέ δάπεδα, περίτεχνα διακοσμητικά στοιχεία και μια σύγχρονη κουζίνα. Ένα από τα σπάνια χαρακτηριστικά του είναι το σύστημα κλιματισμού, το οποίο δεν συναντάται συχνά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μεγάλη ιδιωτική βεράντα.

    Courtesy of Harrods Estates
    Courtesy of Harrods Estates
    Courtesy of Harrods Estates
    Courtesy of Harrods Estates
    Courtesy of Harrods Estates
    Courtesy of Harrods Estates
    Courtesy of Harrods Estates
    Courtesy of Harrods Estates

    Κοινόχρηστοι χώροι και παροχές

    Εκτός από τους υπέροχους πράσινους χώρους της περιοχής του Κένσινγκτον, οι κάτοικοι έχουν πρόσβαση σε κοινόχρηστους κήπους. Το κτίριο προσφέρει υπόγειο χώρο στάθμευσης και υπηρεσία θυρωρείου διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο. Η McIntyre δήλωσε ότι το κτίριο ήταν το πρώτο στο Λονδίνο που προσέφερε υπηρεσίες θυρωρού τύπου ξενοδοχείου όταν κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1990.

    Ιστορικοί και διάσημοι κάτοικοι του Κένσινγκτον

    Το Κένσινγκτον έχει φιλοξενήσει πολλές ιστορικές και διάσημες προσωπικότητες, όπως ο Ουίνστον Τσώρτσιλ και ο Φρέντι Μέρκιουρι. Η περιοχή παραμένει σταθερά μια από τις πιο ακριβές και επιθυμητές ζώνες διαμονής στο Λονδίνο.

    Ελίτ ακίνητα στην περιοχή

    Οι κατοικίες κατά μήκος των Kensington Palace Gardens είναι γνωστές για την μεγαλοπρέπεια και την επιβλητική τους αρχιτεκτονική. Πολλά από αυτά τα ακίνητα έχουν ιδιωτικούς κήπους και πολλούς ορόφους, ενώ φιλοξενούνται πολλές πρεσβείες και σπίτια υπερπλούσιων ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Αυτό κάνει την περιοχή μια από τις πιο ασφαλείς και πολυτελείς στο Λονδίνο.

    Μια ευκαιρία πολυτέλειας

    Με £20.000 την εβδομάδα, οι ενοικιαστές μπορούν να απολαύσουν πολυτέλειες όπως ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους και προηγμένες σύγχρονες παροχές. Συχνά, τα ακίνητα ανακαινίζονται με προσοχή, ώστε να συνδυάζουν την ιστορική αρχιτεκτονική με τις μοντέρνες ανέσεις. Ανάλογα με το ακίνητο, οι ενοικιαστές μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν θέα στο Παλάτι του Κένσινγκτον και τους εκτεταμένους κήπους του.

    Προνομιακή τοποθεσία στο κεντρικό Λονδίνο

    Αυτή η ενοικίαση προσφέρει άμεση πρόσβαση στις πιο πολυτελείς γειτονιές του κεντρικού Λονδίνου, όπως το Knightsbridge, και σε σημαντικά πολιτιστικά ορόσημα όπως το Royal Albert Hall και το Μουσείο Victoria and Albert. Είναι το ιδανικό μέρος για όσους αναζητούν ιδιωτικότητα, κύρος και τη δυνατότητα να ζουν κοντά στη βασιλική οικογένεια.

    Μια επένδυση για υψηλά καθαρά εισοδήματα

    Αν και το κόστος μπορεί να φαίνεται υπερβολικό για τους περισσότερους, για τα άτομα με υψηλή καθαρή αξία είναι μια μοναδική ευκαιρία να ζήσουν σε μία από τις πιο πολυπόθητες διευθύνσεις παγκοσμίως, με τη δυνατότητα να γίνουν γείτονες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

    Διαβάστε επίσης:

    Κέιτ Μίντλετον: Πίσω στα καθήκοντά της η Πριγκίπισσα της Ουαλίας

    Αυτοκρατορία Μέρντοχ: Μάχες και συνωμοσίες πίσω από τις κλειστές πόρτες του Fox

    Ιce Bear: Το πολυτελές γιοτ του δισεκατομμυριούχου Walter Scott Jr. βγαίνει σε δημοπρασία



    ΣΧΟΛΙΑ