• Business

    My market: Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ υποδέχεται το Φθινόπωρο, με στόχο ένα νέο ξεκίνημα!

    • NewsRoom


    Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, βρίσκεται ήδη σε όλα τα καταστήματα My market και στο mymarket.gr! Ανέκαθεν, το φθινόπωρο είναι η εποχή που μας επαναφέρει στην καθημερινότητα, ύστερα από τη χαλαρότητα του καλοκαιριού…

    Αυτό σηματοδοτεί από μόνο του ένα νέο ξεκίνημα, με αλλαγές στη διατροφή μας, νέες ασχολίες και χόμπι, και ενδιαφέρουσες εμπειρίες!

    Στο φθινοπωρινό τεύχος του ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, το περιοδικό μας καλεί να ξαναμαζευτούμε στο σπίτι με φίλους και να δοκιμάσουμε τα κρασιά της εποχής, μαζί με νόστιμες προτάσεις που θα τα συνοδέψουν. Ξεφυλλίζοντας το περιοδικό, μπορούμε να ανακαλύψουμε προτάσεις για βόλτες σε φθινοπωρινούς προορισμούς, ιδέες για να φροντίσουμε περισσότερο τον εαυτό μας και να ξεκινήσουμε νέες καλύτερες συνήθειες για την ευεξία μας, καθώς και άρθρα για βόλτες, ταινίες και εκδρομές με φίλους ή οικογένεια.

    Και ποιος είπε ότι η αλλαγή της διακόσμησης του σπιτιού ή ακόμα και της ντουλάπας δεν παίζει ρόλο στη δημιουργία θετικών συναισθημάτων και θα ανανεώσει την ψυχολογία μας; Όλα αυτά είναι εφικτά αν εμείς οι ίδιοι θέσουμε τους προσωπικούς μας στόχους για κάθε νέο ξεκίνημα, και το νέο τεύχος μας καλεί να επιλέξουμε εμείς τις αλλαγές που θέλουμε να φέρουμε στη ζωή μας, μέσα από την πλούσια θεματολογία του!

    Το περιοδικό διατίθεται στη συμβολική τιμή των 0,40€, και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για καλό σκοπό μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας των My market.

    Μαζί για όσα αγαπάς! #giaosaagapas

    Διαβάστε επίσης:

    To Volvo ΕΧ90 στην Ελλάδα!

    Με τι συνδέουν τα παιδιά την ανάγνωση βιβλίων από τους γονείς τους

    Οδηγούμε τη Mercedes GLC 400e 4MATIC Coupé



    ΣΧΟΛΙΑ