• Κοινωνία

    Μαρινέλλα: Τα νεώτερα για την υγεία της – «Έχει επαφή με το περιβάλλον»

    • NewsRoom
    Μαρινέλλα

    Μαρινέλλα


    Kρίσιμη, αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας της «μεγάλης κυρίας» του ελληνικού πενταγράμμου, μια εβδομάδα μετά από το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή του Ηρωδείου.

    Όπως μετέδωσε το MEGA, υπάρχουν σημάδια βελτίωσης και μια αχτίδα αισιοδοξίας, ενώ πλέον δέχεται επισκεπτήριο από την κόρη της στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλεύεται.

    Μάλιστα σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η κατάσταση της Μαρινέλλας εξελίσσεται θετικά, έστω και με αργούς ρυθμούς, καθώς φαίνεται ότι η φαρμακευτική αγωγή αποδίδει.

    «Περιμένουμε και οι γιατροί ανάλογα με τον απεικονιστικό έλεγχο και τον εργαστηριακό θα κρίνουν την πορεία από εδώ και πέρα. Απ’ ό,τι φαίνεται η φαρμακευτική αγωγή έχει αποδώσει. Περιμένουμε ότι περνώντας τη στάσιμη κατάσταση θα δούμε στη σταδιακή βελτίωση», ανέφερε η κ. Παγώνη.

    «Δεν είναι σε καταστολή, από ό,τι ξέρω. Όλα αυτά είναι υπέρ της ασθενούς. Επαφή με το περιβάλλον έχει. Ο ασθενής όσα λιγότερα ξέρει, τόσο καλύτερα είναι όταν είναι σε μία μονάδα», συμπλήρωσε.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Nike: Απέσυρε τις προβλέψεις για τις ετήσιες πωλήσεις – Στα μέσα του μήνα αναλαμβάνει ο νέος CEO

    Εθνική Τράπεζα: Κόβεται στο 7,4 – 7,65 ευρώ το εύρος στο placement

    Συναγερμός στην Κοπεγχάγη: Εκρήξεις στην πρεσβεία του Ισραήλ

     



    ΣΧΟΛΙΑ