• AUTO

    Δείτε από κοντά το Tesla Cybertruck

    Tesla Cybertruck

    Tesla Cybertruck


    Η Τesla ανακοίνωσε την έλευση του Cybertruck στη χώρα μας, αρχικά στην έκθεση Auto Athina και μετά στο κατάστημά της.

    Από αυτή την εβδομάδα, το Cybertruck θα εκτίθεται σε διάφορες τοποθεσίες στην Αθήνα.

    Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το επιβλητικό όχημα και να μάθει περισσότερα για τα μοναδικά του τεχνικά χαρακτηριστικά, τις λειτουργίες του και την καινοτόμο τεχνολογία που φέρει, ενώ παράλληλα θα μπορεί να δοκιμάσει την υπόλοιπη γκάμα της Tesla.

    Στην Ελλάδα, το Cybertruck θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα στο Auto Athina 2024 από τις 5 έως τις 13 Οκτωβρίου.

    Μετά θα βρίσκεται στο Tesla Store στη Λ.Κηφισίας από τις 14 έως τις 19 Οκτωβρίου.

    Tesla Cybertruck

    Ο σχεδιασμός του Cybertruck εμπνέεται από την αισθητική του cyberpunk, όπως παρουσιάζεται στις ταινίες «Blade Runner» και «The Spy Who Loved Me». Το δομικό του κέλυφος είναι κατασκευασμένο από ατσάλι (30X ψυχρής κατεργασίας).

    Αυτό συμβάλλει στην προστασία από σκουριά αλλά και γρατζουνιές. Το ειδικό ανοξείδωτο υλικό προστατεύει από τη μακροχρόνια διάβρωση, παρέχοντας προστασία πέρα από τα βιομηχανικά πρότυπα.

    Η έκδοση του Cybertruck με τις υψηλότερες επιδόσεις, που ονομάζεται Cyberbeast, επιταχύνει από 0 έως 100 χλμ/ώρα σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα, διατηρώντας παράλληλα τη σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες.

    Η ρυθμιζόμενη αερανάρτηση πραγματοποιεί αλλαγές σε χιλιοστά του δευτερολέπτου για να βελτιστοποιεί τόσο την άνεση όσο και το χειρισμό. Με το σύστημα διεύθυνσης steer-by-wire και την πίσω κίνηση, το Cyberbeast προσφέρει απόκριση σπορ αυτοκινήτου και μικρότερο κύκλο στροφής από τα περισσότερα sedan.

    Tesla Cybertruck

    Στην καρότσα, μπορείτε να βρείτε δύο πρίζες 120V και μία πρίζα 240V, για να τροφοδοτήσετε οτιδήποτε θέλετε. Για πρώτη φορά, η τεχνολογία Tesla Powershare επιτρέπει τη παροχή ενέργειας για να φορτίσετε οποιαδήποτε συσκευή, να συνδέσετε άλλες ηλεκτρικές καταναλώσεις ακόμη και να τροφοδοτήσετε ένα σπίτι μέσω του φορτιστή χάρη σε συγκεκριμένο λογισμικό. Το Cybertruck κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Tesla, στο Όστιν του Τέξας.

    Οι παραδόσεις προς τους πελάτες ξεκίνησαν στις αρχές Δεκεμβρίου του 2023. Η αύξηση του όγκου παραγωγής θα χρειαστεί χρόνο, η Tesla έχει προτεραιοποιήσει τη Βόρεια Αμερική, τη μεγαλύτερη αγορά για επαγγελματικά pick-up. Το Cybertruck δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο στην Ευρώπη.

    Η Tesla δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία για έναρξη των παραδόσεων εκτός Βόρειας Αμερικής.

    Διαβάστε επίσης:

    Recycled & electric 911: Ανάγκη ή ύβρις;

    Tesla: Γιατί αρρωσταίνουν μαζικά οι εργαζόμενοι στη Γερμανία; – Αιφνιδιαστικές επισκέψεις στα σπίτια τους!

    Έλον Μασκ επί παντός επιστητού: Αναδημοσίευσε ανάρτησή του για το δημογραφικό της Ελλάδας



    ΣΧΟΛΙΑ