ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πραγματοποιήθηκε χθες στο Υπουργείο Δικαιοσύνης η ορκωμοσία του Διευθυντή της Δικαστικής Αστυνομίας, επίτιμου Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Παναγιώτη Πούλιου, παρουσία του Υφυπουργού Δικαιοσύνης, κ. Ιωάννη Μπούγα και υπηρεσιακών παραγόντων.
Μετά το πέρας της ορκωμοσίας ο κ. Πούλιος δήλωσε:
«Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης, αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Διευθυντού της Δικαστικής Αστυνομίας, η σύσταση της οποίας αποτελούσε από μακρού χρόνου αίτημα του νομικού κόσμου της χώρας.
Υπακούοντας στο υπηρεσιακό μου καθήκον, θα καταβάλω κάθε προσπάθεια προς επίτευξη του σκοπού του νεοπαγούς αυτού θεσμού, συνισταμένου στην υποβοήθηση του έργου των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών και στη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των δικαστικών υπηρεσιών».
Διαβάστε επίσης:
Μαρκ Ρούτε-ΝΑΤΟ: ένας «άνθρωπος της συνήθειας και της παράδοσης» στο τιμόνι της Συμμαχίας
Ισραήλ: Ήχησαν σειρήνες μετά τη ρίψη βλημάτων από τον Λίβανο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έφη Κουτσουρέλη: Μήνυμα ανατροπής της διοίκησης του ΣΕΠΕ – «Γιώτα Παπαρίδου, φύγε»
- Μαρία και Αννα Αγγελικούση, Λιβανός, Λάτσης, Μαρτίνος, Προκοπίου, Οικονόμου αμφισβητούν αποφάσεις του ΙΜΟ
- «Ρελάνς» της κυβέρνησης για την υπόθεση των Τεμπών
- Γιατί ο Νίκος Δένδιας «στοχεύει» στη Μέση Ανατολή – Τα 14 ταξίδια και η στρατιωτική διπλωματία
