• Κοινωνία

    Η Autodia υποστηρίζει τον 12ο διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

    • NewsRoom

    Οι Onirama


    Η AUTODIA είναι Ευγενικός Υποστηρικτής Κοινωνικής Ευθύνης του 12ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου το απόγευμα και συμμετέχει ταυτόχρονα με τη δική της ‘running team’ στον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μέτρων.

    Ο Ημιμαραθώνιος θα ολοκληρωθεί το βράδυ της ίδιας ημέρας με αποκορύφωμα τη συναυλία των ONIRAMA, στις 21:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής». Περιλαμβάνει δε παράλληλες αθλητικές διοργανώσεις, με τη συνεργασία 84 κοινωνικών φορέων και ιδρυμάτων, καθώς και 140 θεσμικών και εθελοντικών φορέων.

    Σκοπός της συμμετοχής της Αυτοδιαχείρισης είναι να προωθήσει στους χιλιάδες δρομείς που συμμετέχουν κάθε χρόνο από την Ελλάδα και το εξωτερικό τον αθλητισμό υγείας, την κοινωνική συμπερίληψη, τον σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

    Οι ONIRAMA, το δημοφιλές ποπ ροκ συγκρότημα που έχει πραγματοποιήσει πάνω από 4.000 εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο με δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες, δημιουργούν στις συναυλίες τους μία δυναμική ατμόσφαιρα γεμάτη κέφι, χορό και ενέργεια που ξετρελαίνει το κοινό τους. Αποτελούνται από τους Θοδωρή Μαραντίνη (φωνητικά, ακουστική κιθάρα) – Γιώργο Κοκονίδη (ηλεκτρική κιθάρα) – Δημήτρη Κοκονίδη (ντραμς) – Αλέξανδρο Σίμωνα Παπακωνσταντίνου (μπάσο) – Χρήστο Τρεσίντση (πιάνο, φωνητικά).

    Διαβάστε επίσης:

    Η αντεπίθεση της Seanergy: «Γιώργο Οικονόμου, δεν σε θέλουμε στην εταιρεία»
    Motor Oil: Το «καυτό» παρασκήνιο για το πρόστιμο των 9,2 εκατ., οι «δύσκολες» σχέσεις και οι απαντήσεις
    H μάχη της τσάντας: Το deal $8,5 δισ. με τα ηχηρά ονόματα των Versace και Michael Kors κρίνεται στα δικαστήρια



    ΣΧΟΛΙΑ