ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Castor Maritime, του Πέτρου Παναγιωτίδη, με έδρα την Κύπρο, αγόρασε και δεύτερο πλοίο σε λιγότερο από ένα μήνα με την προσθήκη ενός σύγχρονου kamsarmax.
Η εισηγμένη στο χρηματιστήριο Nasdaq εταιρεία δήλωσε ότι έχει συνάψει συμφωνία ύψους 29,95 εκατομμυρίων δολαρίων με ένα μη συνδεδεμένο τρίτο μέρος για την απόκτηση ενός ένα bulker, κατασκευής 2020, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί με μετρητά.
Το πλοίο θα παραληφθεί μέσα στον Οκτώβριο.
Η Castor, μετά την παραλαβή των δύο πλοίων, θα έχει στην κατοχή της 13 πλοία, εκ των οποίων τα τέσσερα kamsarmax. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα τον μήνα Σεπτέμβριο, η εταιρεία απέκτησε ένα boxship 1.850 teu κατασκευής 2009 για 16,49 εκατομμύρια δολάρια.
Η χωρητικότητα του στόλου θα ανέρχεται σε 0,9 εκατομμυρίων dwt.
Διαβάστε επίσης:
Πούλησε τα πλοία Eurocargo Valencia και Eurocargo Savona ο όμιλος Γκριμάλντι
Κυριάκος Πιερρακάκης: Η μάχη απέναντι στον σχολικό εκφοβισμό είναι διαρκής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πλεύρης για αυξήσεις στους ένστολους: Στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε άποψη
- Μόσχα: «Ξεκίνησαμε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ για την εξόρυξη σπάνιων γαιών»
- Εθνική Ασφαλιστική: Υπογράφει τη Χάρτα Διαφορετικότητας του Diversity Charter Greece
- Tο «Γιασεμί» δεν θα ξαναμυρίσει στην Πλάκα – Γιατί έκλεισε το εμβληματικό καφέ μπιστρό
