• Ναυτιλία

    Βλάβη υπέστη το “Έλυρος” – Ταλαιπωρία για 977 επιβάτες

    • NewsRoom
    σκάφος του λιμενικού

    Λιμενικό Σώμα


    Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Πειραιά ότι το επιβατηγό-οχηματαγωγό (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίο “ΕΛΥΡΟΣ” Ν. Χ. 31, βρίσκεται ακινητοποιημένο στη θαλάσσια περιοχή του Σαρωνικού κόλπου, λόγω απώλειας ηλεκτρικής ισχύος, κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου από το λιμάνι του Πειραιά στο λιμάνι των Χανίων με 977 επιβάτες, 178 Ι.Χ., 109 Φ/Γ, 3 Λ/Φ και 37 Δ/Κ.

    Το “ΕΛΥΡΟΣ” κατέπλευσε αυτοδύναμα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι του Πειραιά, όπου και πρόσδεσε με ασφάλεια. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΕΛΥΡΟΣ”, ενώ μετά την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη η συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του προς το λιμάνι των Χανίων με 917 επιβάτες, 177 Ι.Χ., 109 Φ/Γ, 3 Λ/Φ και 35 Δ/Κ.

    Διαβάστε επίσης:
    PetroGaz: Επιστρέφει στις «ρίζες» της με νέα επένδυση στη Θεσσαλονίκη

    ΤΖΟΚΕΡ: Κληρώνει αύριο 18,5 εκατ. ευρώ στο δεύτερο μεγαλύτερο τζακ ποτ της ιστορίας του παιχνιδιού

    Ισραήλ: Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε επισήμως ότι εξάλειψε τον επικεφαλής της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα σε πλήγμα στην Βηρυτό



    ΣΧΟΛΙΑ