• AUTO

    Λαμπερή βραδιά για την νέα αμιγώς ηλεκτρική Porsche Macan!

    Porsche Macan


    Aπό την Porsche Greece, του Ομίλου Μοτοδυναμική, σε γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.

    Το ελληνικό κοινό της Porsche είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τη νέα Macan που πλέον θα έχει μόνο ηλεκτρική έκδοση.

    Σύμφωνα με την Porsche να ενσαρκώνει τη δέσμευση της μάρκας για κορυφαίες επιδόσεις και βιωσιμότητα. Το ηλεκτρικό SUV ξεχωρίζει με αυτονομία έως 613 χιλιόμετρα και ισχύ 516 ίππων, εδραιώνοντας τη θέση του ως σύμβολο τεχνολογικής καινοτομίας και πολυτέλειας.

    Η τεχνολογία Premium Platform Electric και η αεροδυναμική σχεδίαση προσφέρουν μέγιστη αποδοτικότητα, ενώ το δυναμικό Porsche Driver Experience εξασφαλίζει μοναδική οδηγική απόλαυση.

    Παρούσα και σε μεγάλα κέφια στη λαμπερή βραδιά ήταν η παγκόσμια πρωταθλήτρια τένις και Brand Ambassador της Porsche, Μαρία Σάκκαρη, η οποία έχει καθιερωθεί στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις. H Μαρία μιλώντας σχετικά τόνισε: «Η Porsche προσαρμόζεται και αγκαλιάζει το μέλλον, αυτό με αντιπροσωπεύει και εμένα πάρα πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος αυτής της όμορφης ομάδας». Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια εξέφρασε την υπερηφάνεια της για τη συνεργασία με το brand και τη σύνδεσή της με τις αξίες του.

    Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη: «Η αλλαγή σηματοδοτεί την πρόοδο, την ευφυΐα, την ικανότητα να προσαρμοζόμαστε και να εξελισσόμαστε».

    Η παρουσίαση πλαισιώθηκε από εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και laser show, ενώ οι εμφανίσεις από τους Leon of Athens και Katerine Duska, καθώς και DJ set από τον Alejandro, συνέβαλαν στη δημιουργία μιας μοναδικής ατμόσφαιρας.

    Μια ακόμη ξεχωριστή δραστηριότητα της βραδιάς ήταν το live photoshooting με τον διακεκριμένο φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό, που έδωσε στους καλεσμένους την ευκαιρία να φωτογραφηθούν δίπλα στη νέα Macan.

    Με τη νέα Macan, η Porsche ενισχύει τη θέση της στην premium ηλεκτροκίνηση, συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής και απαράμιλλη κομψότητα. Περισσότερα για τη νέα Macan μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

    Μάιρα Πασσιά, Κώστας Στεφανής, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Ινώ Στεφανή

    Πανοραμική άποψη της κοσμικής εκδήλωσης.

    Διαβάστε επίσης:

    Ντόναλντ Τραμπ: Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ λανσάρει ρολόγια κόστους έως 100.000 δολαρίων

    Tesla: Γιατί αρρωσταίνουν μαζικά οι εργαζόμενοι στη Γερμανία; – Αιφνιδιαστικές επισκέψεις στα σπίτια τους!

    Πλειστηριασμοί: Πουλήθηκε η ιστορική βιομηχανία Tεξαπρέτ στη Θεσσαλονίκη – Το ποσό κατακύρωσης



    ΣΧΟΛΙΑ