• Κοινωνία

    Μαρινέλλα: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της

    • NewsRoom
    Μαρινέλλα

    Μαρινέλλα


    Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας εκδόθηκε από το θεραπευτήριο Υγεία.

    Αναλυτικά αναφέρει:

    Μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου η κατάσταση της κα. Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλα) παραμένει σταθερή και κρίσιμη.

    Οι θεράποντες ιατροί

    Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος

    Επικοινωνία με το περιβάλλον

    Να αναφέρουμε ότι η ασθενής δεν είναι διασωληνωμένη. Μάλιστα νεότερες πληροφορίες ανέφεραν ότι κάποια στιγμή είχε επικοινωνία με το περιβάλλον.

    Αντάλλαξε δυο λόγια με την κόρη της Τζωρτίνα Σερπιέρη και έκανε και χιούμορ, εκπλήσσοντας ευχάριστα γιατρούς και νοσηλευτές.

    Το ζήτημα, που εγείρεται για την οικογένειά της και για την διεπιστημονική ομάδα του ΥΓΕΙΑ που την φροντίζει, είναι εάν πρέπει ή όχι να χειρουργηθεί, δεδομένου ότι σε αυτές τις ηλικίες και σε ανάλογα προβλήματα το χειρουργείο μπορεί να αποβεί άκρως επικίνδυνο.

    «Ο κίνδυνος σε τέτοιες περιπτώσεις ασθενών με μεγάλα αιματώματα είναι, είτε να καταλήξουν κατά τη διάρκεια της επέμβασης, είτε να υπάρξει μη αναστρέψιμη βλάβη σε εγκέφαλο και νευρικό σύστημα», μας εξήγησαν οι καθηγητές Νευρολογίας, με τους οποίους συνομιλήσαμε.

    Η οικογένειά της έχει ενημερωθεί για όλες τις θεραπευτικές επιλογές και για τα πιθανά ενδεχόμενα που συνεπάγονται τόσο βαριά περιστατικά.

    Πάντως οι γιατροί παραμένουν πολύ προσεκτικοί στις πληροφορίες που διαρρέουν με το σταγονόμετρο και υπογραμμίζουν ότι «είμαστε ακόμη μέσα στο 48ωρο και κρίνονται πολλά. Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη».

    Διαβάστε επίσης

    Μαρινέλλα: Πέρασαν οι πρώτες 24 ώρες, πρόωρη οποιαδήποτε αξιολόγηση λένε οι γιατροί

    Μαρινέλλα: Η πρώτη αντίδρασή της μέσα στο νοσοκομείο – Τι είπε στην κόρη της



    ΣΧΟΛΙΑ