• Στοίχημα

    Goal στο Άμστερνταμ, νίκη με Over η Τότεναμ

    • Monobet
    Super League


    Πέρασε η δυάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ την Τρίτη με απόδοση 2,75!

    Άλλο ένα ταμείο ήρθε την Τρίτη! Tα 2 φαβορί από το Λιγκ Καπ Αγγλίας και το ισπανικό πρωτάθλημα κέρδισαν και μπήκαν πάνω από 2 γκολ στα παιχνίδια τους.

    Πέρασε η δυάδα με το «διπλό» και Over 2,5 της Άστον Βίλα στο ματς με την Γουίκομ (με απόδοση 1,72) και τον «άσο» και Over 2,5 της Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα με την Αλαβές (με απόδοση 1,60).

    Η δυάδα πλήρωσε 2,75!

    Σήμερα θα ασχοληθώ με το Europa League.

    Ο Ολυμπιακός δίνει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λυών αλλά με την περσινή εντυπωσιακή πορεία του στην Ευρώπη και την κατάκτηση του Conference League έδειξε ότι μπορεί να περάσει με επιτυχία και τα πιο υψηλά εμπόδια.

    Προτίμησα όμως να μην ποντάρω στο παιχνίδι του κυρίως λόγω της εικόνας που παρουσίασε στους 2 τελευταίους αγώνες για το πρωτάθλημα, στην ισοπαλία 0-0 με τον Πανσερραϊκό και την ήττα με 2-1 από τον Άρη. Δεν αποκλείω πάντως να βγάλει αντίδραση και να εμφανιστεί πολύ καλύτερος στην αποψινή ευρωπαϊκή μάχη.

    Ένα από τα φαβορί με καλή απόδοση στα σημερινά παιχνίδια είναι η Στεάουα. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να κερδίσει τη Ρίγας Σκόλα η οποία έκανε υπέρβαση με την πρόκρισή της στη League Phase του Europa League.

    Από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια είναι αυτό του Άγιαξ με την Μπεσίκτας.

    Και οι 2 ομάδες σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση. Δέχονται όμως και γκολ. Προτίμησα να αποφύγω το ποντάρισμα σε σημείο αν και ο Άγιαξ λόγω και της έδρας φαίνεται να έχει το ποντάρισμα. Το Goal δείχνει να είναι αρκετά πιθανό.

    Το πιο μεγάλο φαβορί στο σημερινό πρόγραμμα είναι η Τότεναμ. Όμως ο «άσος» της στο παιχνίδι με την Καραμπάκ δεν έχει αξία. Λογικά βέβαια θα πάρει τη νίκη. Ίσως πετύχει γκολ και η Καραμπάκ. Ποντάρω στον συνδυασμό του «άσου» με το Over 2,5.

    Διαβάστε επίσης:

    Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ και Λυών-Ολυμπιακός με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα

    Το νέο Europa League ξεκινάει με αμέτρητες αγορές, ανανεωμένο Bet Builder και νέο Cash Out από το Πάμε Στοίχημα

    Δύο «άσοι» από Ιταλία και Ισπανία

     



    ΣΧΟΛΙΑ