• Κοινωνία

    Σε κρίσιμη κατάσταση η Μαρινέλλα: Με εγκεφαλική αιμορραγία νοσηλεύεται στην Εντατική

    • NewsRoom


    Σε κρίσιμη κατάσταση με εγκεφαλική αιμορραγία νοσηλεύεται στην Εντατική του νοσοκομείου Υγεία, βρίσκεται η μεγάλη ελληνίδα τραγουδίστρια Μαρινέλλα η οποία κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συναυλίας της το βράδυ της Τετάρτης.

    Η μεγάλη ερμηνεύτρια στο τρίτο τραγούδι έπεσε στη σκηνή έχοντας χάσει τις αισθήσεις της, ενώ από την αρχή της συναυλίας της φάνηκε τουλάχιστον στους θεατές στις πρώτες σειρές ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

    Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κακή κατάσταση και όπως λένε οι γιατροί η νύχτα θα είναι κρίσιμη για τη ζωή της. Μετά την κατάρρευσή της η Μαρινέλλα ανέκτησε τις αισθήσεις της. παρέμεινε στο καμαρίνι όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά πήγε στο νοσοκομείο.

    Η μεγάλη ερμηνεύτρια έχει υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Υγεία με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ενώ σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές οι επόμενες ώρες θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες.

    Στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο προσωπικός της γιατρός

    Η 86χρονη Μαρινέλλα έπεσε στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε το «Τα λόγια είναι περιττά». Η αγαπημένη ερμηνεύτρια -την ώρα που τραγουδούσε το «Εγώ και εσύ», στον στίχο «Θεέ μου, μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε»- έχασε ξαφνικά την ισορροπία της και κατέρρευσε.

    Αμέσως επικράτησε αναστάτωση με τους ανθρώπους της παραγωγής της συναυλίας να σπεύδουν κοντά της και παράλληλα ειδοποιήθηκε γιατρός για τις πρώτες βοήθειες.

    Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε κουραστεί τις προηγούμενες ημέρες στις πρόβες, καθώς είναι γνωστή η τελειομανία της.

    Λίγα λεπτά μετά τη λιποθυμία της Μαρινέλλας, οι θεατές πήραν οδηγίες να αποχωρήσουν.

     

    Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ