• Media

    Παραίτηση «βόμβα» δημοσιογράφου από το Mega Channel

    • NewsRoom

    Αννα Κανδύλη, δημοσιογράφος


    Παραίτηση “βόμβα” από το Μεγάλο Κανάλι, λίγα λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης – πρόσληψης της Ιωάννας Μάνδρου.
    Η δικαστική συντάκτρια  του Mega Αννα Κανδυλη υπέβαλε την παραίτησή της, γεγονός που αποτελεί μια μεγάλη απώλεια για τον ειδησεογραφικό τομέα του σταθμού, με τον οποίο είχε ταυτιστεί από την πρώτη στιγμή.

    Με ανάρτηση της στο Facebook, η έμπεριη δικαστική συντάκτρια έκανε γνωστή την παραίτησή της, με ένα κείμενο λιτό αλλά γεμάτο αιχμές για τη “δύσκολη απόφαση” της.
    Η δημοσιογράφος μιλά για άψογη συνεργασία με τους ανθρώπους του Μεγάλου Καναλιού, τους οποίους ευχαριστεί για τα “4 πολύ όμορφα χρονια” που δούλεψαν μαζί, κάτι που καθιστά σαφές ότι η παραίτησή της δεν σχετίζεται με τις μέχρι χθες συνθήκες εργασίας της.
    Η Άννα Κανδύλη είναι εκ των παλαιότερων και εμπειροτέρων  διαπιστευμένων δικαστικών συντακτών, με αμέτρητες πραγματικές ώρες ρεπορτάζ σε δικαστήρια, εισαγγελίες, (μέχρι προτινος) φυλακές και υπουργείο Δικαιοσύνης.
    Συνεπώς, κάθε άλλο παρά συμπτωματική μπορεί να είναι η παραίτησή της αμέσως μετά την ανακοίνωση του Μεγάλου Καναλιού για την Ιωάννα Μάνδρου.

    Η ανάρτηση στο FB της Άννας Κανδύλη:



    ΣΧΟΛΙΑ