• Business

    Έναρξη του 2ου Κύκλου Εκπαίδευσης Στελεχών για το 2024 από την The Flow Partners: ‘LEVERAGING YOURSELF’

    • NewsRoom
    Η The Flow Partners, ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος «Leveraging Yourself».

    Η The Flow Partners, ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος «Leveraging Yourself».


    Η The Flow Partners, κορυφαίος σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης, ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος «Leveraging Yourself», που στοχεύει στην ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων στελεχών.

    Το «Leveraging Yourself» είναι μια προσαρμοσμένη εκδοχή του επιτυχημένου προγράμματος «Leveraging Talent & Impactful Performance», το οποίο υλοποιείται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Μέχρι σήμερα, πάνω από 500 επαγγελματίες από διάφορους κλάδους έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία την εκπαίδευση, αποκομίζοντας πρακτικά εργαλεία διοίκησης και εναλλακτικές συμπεριφορικές προσεγγίσεις για τη βελτίωση της επικοινωνίας και της απόδοσης ομάδων.

    Απευθυνόμενο τόσο σε νέους ηγέτες όσο και σε έμπειρα στελέχη που επιθυμούν να ανανεώσουν τις ηγετικές τους δεξιότητες, το πρόγραμμα καλύπτει θεματικές όπως η επικοινωνία, το personal coaching, τη διαχείριση αλλαγών και την ενδυνάμωση ομάδων. Μέσα από τέσσερις εντατικές συνεδρίες που θα διεξαχθούν από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο στο New Hotel Athens, οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν κρίσιμους ρόλους ενός ηγέτη, όπως αυτόν του Communicator, του Coach, του Agent of Change και του Team Player.

    Η εκπαίδευση συνδυάζει εφηρμοσμένη θεωρία και βιωματική εφαρμογή, με στόχο την προσωπική ανάπτυξη και τη βελτίωση των δεξιοτήτων που απαιτούνται για αποτελεσματική ηγεσία σε δυναμικά περιβάλλοντα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν όσα μάθουν άμεσα στον εργασιακό τους χώρο, ενώ οι εκπαιδεύσεις καθοδηγούνται από πιστοποιημένους coaches και facilitators με μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού.

    Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα της The Flow Partners στο [email protected] ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα theflow.gr.

    Διαβάστε επίσης:

    Βρετανία: Στο 100% του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος – Το υψηλότερο επίπεδο από το 1961

    ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε η Ακρίτα από την ΚΟ – Δεν το δέχθηκε ο Παππάς

    Eurostat: Μειωμένες κατά 17% τον Ιούνιο οι αιτήσεις ασύλου στην ΕΕ – Ποιες χώρες συγκεντρώνουν τις προτιμήσεις των αιτούντων



    ΣΧΟΛΙΑ