• Business

    Το τουρνουά τένις Riviera Masters Open επιστρέφει δυναμικά στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

    • NewsRoom


    Αφού κέρδισε τις εντυπώσεις με το περσινό εναρκτήριο τουρνουά Riviera Masters Open, το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη νέα, συναρπαστική έκδοσή του για το 2024. Από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου, το ξενοδοχείο θα φιλοξενήσει την επόμενη σειρά αυτής της πολυαναμενόμενης εκδήλωσης, συνδυάζοντας ταλέντο παγκόσμιας κλάσης και πολυτελή φιλοξενία σε ένα περιβάλλον τόσο μαγευτικό όσο ο ίδιος ο διαγωνισμός.

    Κορυφαίοι επαγγελματίες του τένις και παθιασμένοι ερασιτέχνες είναι έτοιμοι να αναμετρηθούν στον εντυπωσιακό παραθαλάσσιο χώρο του ξενοδοχείου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, επιδεικνύοντας δεξιοτεχνία και αθλητικό πνεύμα. Τρία γήπεδα τένις σκληρής επιφάνειας μήκους 23,77 μέτρων αναμένεται να φιλοξενήσουν έως και 250 επισκέπτες του ξενοδοχείου και εξωτερικούς επισκέπτες ως θεατές.

    Το τουρνουά Riviera Masters πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ακαδημία Tipsarevic Luxury Tennis, που ιδρύθηκε από τον πρώην παγκόσμιο τενίστα Janko Tipsaveric (no. 8), παρέχοντας κορυφαία προπονητικά προγράμματα, κλινικές τένις, fitness retreats και πολλά άλλα όλο τον χρόνο στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

    Οι πρώτες έξι ημέρες του τουρνουά θα περιλαμβάνουν παιχνίδια γεμάτα δράση σε στυλ knock out, ανοιχτά σε παίκτες όλων των επιπέδων. Η εκδήλωση κορυφώνεται την Κυριακή 6 Οκτωβρίου με τον πολυαναμενόμενο αγώνα μεταξύ του Janko Tipsaveric και του πρώην παγκόσμιου τενίστα Viktor Troicki (no. 12): μια αξέχαστη αναμέτρηση που είναι ανοιχτή σε όλους τους καλεσμένους καθώς και τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

    Καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου που δεν διαμένουν σε αυτό μπορούν να επωφεληθούν από την εμβληματική φιλοξενία του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, απολαμβάνοντας από κοκτέιλ και γαστρονομικές εμπειρίες μέχρι τη χρήση των πολυτελών εγκαταστάσεων, σε ένα πευκόφυτο καταφύγιο με τρεις ιδιωτικές παραλίες και μαγευτικούς κολπίσκους.

    Το Fitness Centre και το Wellness Studio του ξενοδοχείου είναι ανοιχτό για τους αθλητές και τους επισκέπτες ώστε να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικά είδη προπονήσεων, yoga, αθλητικά μασάζ και εξειδικευμένα treatments για χαλάρωση σώματος και πνεύματος όπως σάουνα, χαμάμ και αρωματοθεραπείες.

    Διαβάστε επίσης:

    Νάντια Γιαννακοπούλου: Ο Ανδρουλάκης τοξικοποιεί το κλίμα – Είναι αποτυχημένος

    Ελληνική Τράπεζα: Βασικός μέτοχος η Eurobank – Νέος CEO ο Μιχάλης Λούης

    Γιώργος Οικονόμου: Νέα παράταση της προσφοράς εξαγοράς της Performance Shipping – Συνεχίζονται οι πωλήσεις μετοχών



    ΣΧΟΛΙΑ