• Business

    Νίκος Παπαθανάσης: Έρχεται το Gigabit Voucher για γρήγορο Internet σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

    • NewsRoom
    Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης

    Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης


    Για το πρόγραμμα «Gigabit Voucher» και τα προγράμματα που προωθεί η κυβέρνηση για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μίλησε o αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης.

    Συγκεκριμένα, σχετικά με το Gigabit Voucher, ο κ. Παπαθανάσης, μιλώντας στην ΕΡΤ, εξήγησε ότι αφορά νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

    «Θα σας πω ένα παράδειγμα. Μια πολυκατοικία είχε το πρόγραμμα Smart Readiness που ήταν η δωρεάν είσοδος της οπτικής ίνας στην πολυκατοικία. Από εκεί και πέρα όμως έπρεπε να πληρώσεις για να έρθει η οπτική ίνα στο διαμέρισμά σου.

    Τώρα ερχόμαστε με Gigabit Voucher να πληρώσουμε εμείς, έτσι ώστε να έρθει από την πολυκατοικία στο διαμέρισμά σου το γρήγορο internet.

    Επομένως ολοκληρωμένο πακέτο: και να έρθει η οπτική ίνα στην πολυκατοικία και από εκεί να έρθει στο διαμέρισμα του καθενός. Κριτήρια δεν υπάρχουν.

    Είναι για όλους, όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες και τις επιχειρήσεις. Επομένως είναι ένα πρόγραμμα το οποίο είναι σημαντικό, το οποίο πάλι χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης μερικώς και από το εθνικό μας σκέλος μερικώς επίσης. Είναι ένα πρόγραμμα σημαντικό για όλα τα σπίτια».

    Διαβάστε επίσης:

    Στο 3,2% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Αύγουστο – Ο πέμπτος υψηλότερος στην Ευρωζώνη

    Ανοδικά και τον Ιούλιο ο τζίρος σε καταλύματα και εστίαση – Πού καταγράφηκε η μεγαλύτερη αύξηση

    Κύρωση της Σύμβασης Ελλάδας – Ιαπωνίας για την εξάλειψη της διπλής φορολόγησης

     



    ΣΧΟΛΙΑ