• Πολιτική

    Στέφανος Κασσελάκης: Η κ. Νοτοπούλου οφείλει πάραυτα να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη

    • NewsRoom
    Στέφανος Κασσελάκης

    Στέφανος Κασσελάκης


    Ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε την Κατερίνα Νοτοπούλου να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη, με αφορμή τις καταγγελίες της ίδιας ότι έχει δεχθεί bullying από την πλευρά Κασσελάκη.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πηγές κοντά στον Στ. Κασσελάκη, «Το bullying δεν είναι μια κενή λέξη. Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν υποφέρει από αυτό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Η κ. Νοτοπούλου οφείλει πάραυτα να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. Είναι ένα σοβαρό αδίκημα και ο Στέφανος Κασσελάκης που το έχει υποστεί ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό και γνωρίζοντας πολύ καλά τη σκληρότητα αυτού του πράγματος, δεν θα ανεχθεί καμία σκιά στο θέμα αυτό».

    Εν τω μεταξύ και ενώ η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει, από το περιβάλλον Κασσελάκη, κοινοποιείται ψήφισμα της Νομαρχιακής Κυκλάδων με το οποίο καλούν τα Όργανα να πάρουν πίσω την απόφασή καθαίρεσής του από την Κεντρική Επιτροπή.

    Το ψήφισμα

    ΨΗΦΙΣΜΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΩΝ Ο.Μ. ΑΝΔΡΟΥ, ΝΑΞΟΥ, ΣΥΡΟΥ & ΤΗΝΟΥ

    Απόσπασμα: καλούμε την Επιτροπή Δεοντολογίας ως το μόνο συλλογικό όργανο που καταστατικά μπορεί να ερμηνεύσει σημεία του καταστατικού να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να παρέμβει αποτελεσματικά για να μας προστατεύσει όλους από την επίταση, επιπλέον διασπαστικών φαινομένων, παρακαλούμε όπως εξετάσει το ανακοινωθέν της τελευταίας συνεδρίασης της Π.Γ., καθότι αφενός αναφέρει πως “αυθεντικός ερμηνευτής” του καταστατικού είναι η ΚΕ και αφετέρου δεν προκύπτει καταστατικά με κανέναν τρόπο έκπτωση του Προέδρου μετά την ψήφιση της άρσης εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του, η οποία απόφαση βρίσκεται υπό την διαλυτική αίρεση της έγκρισης ή της απόρριψης από το έκτακτο συνέδριο, το ανώτατο όργανο του κόμματος που για αυτό το λόγο συγκαλείται. Επιπλέον, την καλούμε να εξετάσει τις δηλώσεις προβεβλημένων στελεχών της Πολιτικής Γραμματείας, τα οποία από την επομένη άρχισαν να μιλούν ανοιχτά για συμπόρευση, ακόμη και για κοινά ψηφοδέλτια με άλλα κόμματα, παραβιάζοντας κατάφωρα την απόφαση του τελευταίου μας συνεδρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Μπέρμποκ: Στηρίζοντας την Ουκρανία στηρίζουμε και την ανεξαρτησία της Μολδαβίας από τη Ρωσία

    ΗΠΑ: Μικρή άνοδος 0,8% στη βιομηχανική παραγωγή τον Αύγουστο

    Yamaha Motor: Ο Πρόεδρος μαχαιρώθηκε από την κόρη του – Η ίδια ισχυρίστηκε πως την ξυλοκόπησε



    ΣΧΟΛΙΑ