• Κοινωνία

    Κρήτη: Δικάζεται ο μεθυσμένος οδηγός που μέσα σε 10 μέρες σκότωσε ηλικιωμένο και τραυμάτισε δύο ακόμη ανθρώπους

    • NewsRoom
    Τροχαία ατυχήματα


    Το κατώφλι του αυτόφωρου Δικαστηρίου Ηρακλείου επρόκετο να περάσει σήμερα ο 47χρονος οδηγός που, μέσα σ΄ ένα μόλις δεκαήμερο, σκότωσε έναν ηλικιωμένο και τραυμάτισε άλλα δύο άτομα σε δύο διαφορετικά τροχαία ατυχήματα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινικές διώξεις – κακουργηματικού χαρακτήρα – ενώ τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο.

    Ο 47χρονος ο οποίος είχε κατέβει για εργασία στην Κρήτη στις 3 Σεπτεμβρίου βρισκόταν στην Σητεία για να επισκεφτεί έναν φίλο του.

    Μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ πήρε το αυτοκίνητο που είχε ενοικιάσει και ξεκίνησε την επιστροφή του για το Ηράκλειο. Πριν βγει όμως από τη Σητεία παρέσυρε έναν 85χρονο άνδρα που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.

    Ο 85χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του μία ημέρα αργότερα.

    10 ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 13 Σεπτεμβρίου ο 47χρονος, έχοντας ενοικιάσει εκ νέου ένα αυτοκίνητο, παρέσυρε δύο τουρίστριες από την Τσεχία (50 και 25 ετών) κοντά στον Αρχαιολογικό χώρο των Μαλίων, τραυματίζοντάς τες ελαφρά.

    Εκεί οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο 47χρονος ήταν και πάλι μεθυσμένος ενώ δεν είχε το δίπλωμα οδήγησής του.

    Διαβάστε επίσης:

    Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με ΚΕΔΕ: Δεσμεύτηκε για στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

    Teleperformance: Τιμήθηκε με το βραβείο ‘Best Remote Agent Program’ σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

    Βουδαπέστη: Τέλος η βραχυχρόνια μίσθωση από το 2026 για το έκτο διαμέρισμα της πόλης

     



    ΣΧΟΛΙΑ