• Business

    ΙΚΕΑ: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προσφοράς για τους πληγέντες στη Θεσσαλία

    • NewsRoom
    Το νέο κατάστημα Ikea στο Veliko Tarnovo

    Το νέο κατάστημα Ikea στο Veliko Tarnovo


    Το πρόγραμμα προσφοράς οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού που είχε ανακοινώσει η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου Fourlis, μετά την κακοκαιρία Daniel που έπληξε περιοχές της Θεσσαλίας, με το ύψος της συνολικής προσφοράς να ανέρχεται στο ποσό του 1 εκατ. ευρώ, μέσω προσφοράς ειδών και παροχής εκπτώσεων, ολοκληρώθηκε.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ΙΚΕΑ βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στους κατοίκους της περιοχής προσφέροντας στρώματα και λευκά είδη για την άμεση κάλυψη αναγκών στις περιοχές της Καρδίτσας, των Φαρσάλων και των Τρικάλων. Επιπρόσθετα, προχώρησε, σε συνεργασία με την InterIKEA, σε πλήρη προσφορά οικιακού εξοπλισμού σε 160 νοικοκυριά του χωριού Βλοχός που βρίσκεται στο Δήμο Παλαμά και καταστράφηκε ολοσχερώς από τις πλημμύρες, ενώ παράλληλα, δημιουργήθηκε ένα εκπτωτικό πλάνο για τη στήριξη ιδιωτών και επιχειρήσεων της περιοχής με στόχο την άμεση αποκατάσταση των ζημιών και όσο το δυνατόν πιο ομαλή και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα.

    Η ΙΚΕΑ βρίσκεται πάντα δίπλα στην κοινωνία με προγράμματα και δράσεις για την στήριξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και την προστασία και αποκατάσταση του περιβάλλοντος, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση και προστίθεται:

    Στο πλαίσιο αυτό, στέκεται δίπλα στους πολίτες, που δοκιμάζονται από φυσικές καταστροφές, μέσω διάθεσης προϊόντων και εκπτώσεων. Στάθηκε δίπλα στους πληγέντες της πυρκαγιάς στο Μάτι (2018). Στήριξε τους πληγέντες της κακοκαιρίας “Ιανός” (2020) που έπληξε τη Θεσσαλία και της σεισμικής δόνησης που έπληξε την Ελασσόνα και τον Τύρναβο. Αντίστοιχα, στις πυρκαγιές το καλοκαίρι 2021 συμπορευόμενη με την Πολιτεία στην προσπάθεια αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος και της οικονομικής ζωής στις πυρόπληκτες περιοχές, προχώρησε στην κατάθεση 100.000 ευρώ στον ειδικό Λογαριασμό Κρατικής Αρωγής.

    Παράλληλα, δεσμεύτηκε να στηρίξει την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, μέσω της Ελληνικής Εταιρίας Περιβάλλοντος & Πολιτισμού στις πληγείσες περιοχές και ενίσχυσε τις ομάδες εθελοντών δασοπυρόσβεσης στην Εύβοια, για την προμήθεια εξοπλισμού.

    Υποστήριξε, επίσης, το πρόγραμμα του WWF Ελλάς για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των δασικών πυρκαγιών στην Εύβοια και στήριξε μαζί με το WWF τη δράση της οργάνωσης ΑΝΙΜΑ για τη διάσωση και περίθαλψη άγριων ζώων στην Εύβοια και άλλες περιοχές.

    Διαβάστε επίσης:

    ΕΛΑΣ: O Δημήτρης Διαμαντίδης πρωταγωνιστεί σε βίντεο για τη βία ανηλίκων

    Βρετανία: Θύμα κλοπής έπεσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε συνέδριο για τις ληστείες και κλοπές

    Lamda Development: Εκτόξευση 72% των EBITDA το α’ εξάμηνο 2024



    ΣΧΟΛΙΑ