• Business

    ‘Burger Fest x efood’: Το efood μεγάλος χορηγός του κορυφαίου food festival στην Ελλάδα

    • NewsRoom


    Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, συμμετέχει, για ακόμη μια χρονιά, στο κορυφαίο food festival της χώρας, το Burger Fest 2024, το οποίο φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια του. Η διοργάνωση που προσελκύει κάθε χρόνο τους food lovers απ’ όλη την Ελλάδα, μετονομάζεται φέτος σε ‘Burger Fest x efood’, με το efood να δημιουργεί μια αναβαθμισμένη και αξέχαστη εμπειρία για όλους τους λάτρεις των burgers.

    Η φετινή διοργάνωση, θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Σεπτεμβρίου και 27-29 Σεπτεμβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ, στο Γκάζι. Το κεντρικό σημείο φιλοξενίας θα διαμορφωθεί με co-branded υλικά, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους συμμετέχοντες. Εκεί, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το booth efood, στο οποίο θα συμμετάσχουν σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι σκοποβολής με πινιάτες – το σήμα κατατεθέν της φετινής διοργάνωσης.

    Το ‘Burger Fest x efood’ αποκτά μια νέα διάσταση εορτασμού, συνδυάζοντας την απόλαυση των καλύτερων burgers, με νέες εμπειρίες και αξέχαστες δράσεις για τους λάτρεις του φαγητού και των burgers.

    Διαβάστε επίσης:

    Κληρονομιά, Ακρίβεια και Κομψότητα Longines Legend Diver

    Alpha Bank: Οι τρεις πληθωριστικές φάσεις και πώς επηρέασαν την οικονομία της Ευρωζώνης (γράφημα)

    Βασίλης Κορκίδης: Αύξηση του αριθμού νέων επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή Πειραιά, Νήσων και Δυτικής Αττικής



    ΣΧΟΛΙΑ