• Κοινωνία

    Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα ο οδηγός ΙΧ που παρέσυρε οικογένεια πεζών – Σε κρίσιμη κατάσταση οι γονείς

    • NewsRoom


    Ενώ οι γονείς παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση, στον Εισαγγελέα οδηγείται σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, ο 46χρονος οδηγός που συνελήφθη για την παράσυρση του ζευγαριού και του δίχρονου παιδιού τους  χθες το μεσημέρι, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

    Φέρεται μάλιστα να βρέθηκε θετικός στο αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη.

    Η 34χρονη, η οποία είναι έγκυος 5 μηνών και ο 37χρονος, του οποίου η κατάσταση κρίνεται πιο σοβαρή, σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, υποβάλλονται σε απεικονιστικές και άλλες εξετάσεις, ενώ αναμένεται να υποβληθούν και σε χειρουργικές επεμβάσεις.

    Εκτός κινδύνου είναι το δίχρονο παιδί τους, το οποίο νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική.

    Το ζευγάρι, μόνιμοι κάτοικοι Βελγίου, βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα για διακοπές και μετέβησαν στην περιοχή για να νοικιάσουν αυτοκίνητο. Ενώ περπατούσαν στην άκρη του δρόμου, και οι τρεις τους παρασύρθηκαν από το διερχόμενο όχημα.

    Υπενθυμίζεται πως το περιστατιό καταγράφηκε γύρω στις 11:00 χθες το πρωί όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε τρεις πεζούς στη συνδετήρια οδό της ΕΟ Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, στο ύψος των εγκαταστάσεων ιδιωτικού ΚΤΕΟ.

    Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και Κινητή Ιατρική Μονάδα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας και η γυναίκα έχουν τραυματιστεί σοβαρά και πως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή τους. Το παιδάκι, δύο ετών, είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική.

    Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και είναι σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

    Διαβάστε επίσης:

    Η επένδυση 300 εκατ. της «Data 4» φουντώνει τον ανταγωνισμό για Data Center στην Ελλάδα

    Δημήτρης Δασκαλόπουλος: Στη Δραματική Σχολή και με νέα δωρεά

    Γιατί ο ΚΜ πήρε το όπλο του, οι εχθροί Σκέρτσος-Μυλωνάκης, ο βρόμικος πόλεμος στον πρόεδρο Σωκράτη, ποιον λένε «ντιστεγκέ» οι Κύπριοι, η δικαίωση του Τιμ Πουρνάρα, Τασούλας – Γιάννα for President



    ΣΧΟΛΙΑ