• Κοινωνία

    Ιταλία: Γυναίκα συνθλίβει με το SUV της μετανάστη που της είχε αρπάξει νωρίτερα την τσάντα – Βίντεο

    • NewsRoom


    Μια υπόθεση που συγκλόνισε την Ιταλία εκτυλίχθηκε στη Βιαρέτζιο στα βόρεια της χώρας, με πρωταγωνιστές μια 65χρονη επιχειρηματία και έναν 47χρονο άνδρα που της έκλεψε την τσάντα.

    Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, δείχνοντας τη γυναίκα να καταδιώκει και να χτυπάει με το αυτοκίνητό της τον άνδρα σκοτώνοντάς τον, λίγη ώρα αφότου αυτός την είχε ληστέψει.

    Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

    Ο άνδρας, Σαΐντ Μαλκούν, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, φέρεται να ήταν Αλγερινός με ιστορικό κλοπών και χωρίς άδεια παραμονής. Μετά την κλοπή της τσάντας από τη γυναίκα, εκείνη, με το λευκό SUV της μάρκας Mercedes, τον χτύπησε επανειλημμένα, με το βίντεο να καταγράφει συνολικά να τον συνθλίβει στον τοίχο τέσσερις φορές. Η 65χρονη επιχειρηματίας αποχώρησε προς στιγμήν από το σημείο αλλά επέστρεψε, πήρε την τσάντα και συνέχισε τον δρόμο της.

    Η Cinzia Dal Pino, η επιχειρηματίας, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο άνδρας την απείλησε λέγοντας ότι είχε μαχαίρι, ωστόσο, κατά τον έλεγχο, δεν βρέθηκε μαχαίρι στο σημείο. Η εισαγγελία την κατηγορεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να εξακριβώσουν τα κίνητρα και την ταυτότητα του θύματος, που ενδέχεται να ήταν Μαροκινός αντί Αλγερινός.

    Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, με την εισαγγελία να προχωρά σε λεπτομερή έρευνα για τα γεγονότα, ενώ η ίδια η γυναίκα παραμένει υπό κράτηση.

    Διαβάστε επίσης

    Μελέτη του ΙΟΒΕ για το πώς βλέπουν οι πολίτες την πράσινη μετάβαση

    ONEX: Ξεκινάει η Σχολή Μαθητείας για τεχνίτες ναυπηγικής βιομηχανίας

    Πίνω, γκαζώνω, σκοτώνω!



    ΣΧΟΛΙΑ