• Top Stories

    Γαλλία: Οι διασώστες έπεσαν σε… λαβράκι – Συνέλαβαν 7 Έλληνες με 1,5 τόνους κοκαΐνη

    Γαλλία


    Μια επιχείρηση διάσωσης στη Γαλλία κατέληξε σε μια εντυπωσιακή επιτυχία κατά των ναρκωτικών. Και αυτό καθώς οι Γαλλικές αρχές ανακάλυψαν 1,5 τόνους κοκαΐνης, προχωρώντας στη σύλληψη τουλάχιστον 11 ατόμων. Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται και 7 Έλληνες!

    Οι Γάλλοι διασώστες κλήθηκαν να σώσουν μια ομάδα ανθρώπων, στα παράλια της νοτιοδυτικής Γαλλίας, οι οποίοι επέβαιναν σε φουσκωτά. Όταν οι διασώστες τα τράβηξαν στη στεριά, εντόπισαν στην παραλία δέματα γεμάτα με κοκαΐνη, τα οποία είχαν ρίξει οι επιβάτες των πλοιαρίων.

    Οι γαλλικές αρχές διαβίβασαν στις ελληνικές αρχές τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των συλληφθέντων, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες δεν είχαν απασχολήσει την ελληνική δικαιοσύνη για παρόμοια ή άλλα αδικήματα.

    Η ΕΛ.ΑΣ πρόκειται να ταυτοποιήσει τα 11 πρόσωπα της λίστας και στη συνέχεια να πραγματοποιήσει έρευνες στις οικίες τους προκειμένου να εντοπιστούν ευρήματα που σχετίζονται με την υπόθεση κοκαΐνης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί Αμερικανός οικονομολόγος αναφώνησε «Ουάου» μόλις διαπίστωσε τον δημοσιονομικό ζουρλομανδύα της Ελλάδας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο Έλληνας που έκλεισε συμφωνίες ενός δισ. με την Κίνα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτό είναι το κυβερνητικό σχέδιο για τα ανασφάλιστα ΙΧ: Πώς θα γλιτώσετε πλήρως από το πρόστιμο



    ΣΧΟΛΙΑ