• Πολιτική

    Στέφανος Κασσελάκης: Ξεκίνησε κύκλο συσκέψεων, έχει δίλημμα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και νέου κόμματος

    • NewsRoom
    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης


    Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε από το πρωί της Τετάρτης κύκλο συσκέψεων με τους στενούς συνεργάτες του, σηματοδοτώντας τη επιστροφή του στην πολιτική δράση. Μια ημέρα αφότου οριστικοποιήθηκε το τελικό οργανόγραμμα της διαδικασίας για την εκλογή νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και λαμβάνοντας υπόψιν τις νέες συμμαχίες και συσχετισμούς στην Πολιτική Γραμματεία, η ομάδα Κασσελάκη ενδέχεται να αντιδράσει στα νέα δεδομένα στο κόμμα.

    Ο τέως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν έχει στο μυαλό του να αναχωρήσει από τη πολιτική ή να επιστρέψει στην Αμερική, τουναντίον μελετάει όλα τα δεδομένα για να πράξει το επόμενο βήμα του. Εξετάζει δηλαδή αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ή αν θα προχωρήσει στο να ιδρύσει νέο κόμμα.

    Σήμερα ο κ. Κασσελάκης φέρεται να ζήτησε από όλο τον μηχανισμό του να τεθεί σε εγρήγορση, στελέχη και μέλη που πρόσκεινται στον ίδιο από τις νομαρχιακές Οργανώσεις, τις οργανώσεις μελών και τα think tanks, χωρίς όμως να αποκαλύπτει ποια από τις δυο προαναφερθείσες επιλογές θα επιλέξει το επόμενο χρονικό διάστημα, κρατώντας τα σχέδια του ερμητικά κλειστά.

    Διαβάστε επίσης:

    Τουρκία: Έντονη αντίδραση της Άγκυρας για τον οδικό χάρτη αμυντικής συνεργασίας ΗΠΑ – Κύπρου

    Τροχαία: Πάνω από 200 πρόστιμα σε ελέγχους της Τροχαίας σε σχολικά λεωφορεία

    Elvalhalcor: Στα 1.723,6 εκ. ευρώ ο κύκλος εργασιών στο εξάμηνο



    ΣΧΟΛΙΑ