• Business

    Η ΟΝΕΧ χορηγός του τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού


    Η ΟΝΕΧ Shipyards & Technologies θα είναι στο εξής Χορηγός Ονοματοδοσίας της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού.

    Ο Όμιλος του Πάνου Ξενοκώστα, ιδιοκτήτη των μεγαλύτερων Ναυπηγείων της χώρας, σε Σύρο και Ελευσίνα, προχωρά σε μια ακόμα χορηγική συνεργασία αυτήν τη φορά με τον κορυφαίο αθλητικό Όμιλο της χώρας, τον Ολυμπιακό.

    Η χορηγική ονοματοδοσία παρουσιάστηκε σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», όπου πραγματοποιήθηκε Συνέντευξη Τύπου, παρουσία εκπροσώπων της ΟΝΕΧ και του Ολυμπιακού, αλλά και δημοσιογράφων.

    Ο Πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου, Μιχάλης Κουντούρης, στην τοποθέτησή του ανέφερε τα εξής:

    «Βρισκόμαστε εδώ, για να σας ανακοινώσουμε την χορηγική μας συνεργασία με την ΟΝΕΧ. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτήν, τόσο εμείς, όσο ελπίζω και η ίδια η εταιρεία, καθώς συνεργάζεται πλέον με τον Ολυμπιακό, τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο στην Ευρώπη και συγκεκριμένα η ονοματοδοσία αφορά το τμήμα βόλεϊ ανδρών […]. Πρόκειται για την κορυφαία χορηγική συνεργασία, αφού δίπλα στο όνομα του Ολυμπιακού θα εμφανίζεται και αυτό της ΟΝΕΧ, γεγονός που αποτελεί τεράστια τιμή για όποιον επιθυμεί να στηρίξει τον σύλλογό μας, αλλά και να διαφημιστεί αξιοποιώντας τη δυναμική του. Τέτοιου είδους συνεργασίες, μας δίνουν την δυνατότητα να συνεχίσουμε να διατηρούμε τον Ολυμπιακό ως τον κορυφαίο αθλητικό σύλλογο της Ευρώπης. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε αντιστοίχως και στα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα.

    Η ΟΝΕΧ θα είναι δίπλα μας σε αυτήν την ιστορική σεζόν. Τη σεζόν των 100 χρόνων του Ολυμπιακού μας. Ο Πρόεδρος της ΟΝΕΧ, Πάνος Ξενοκώστας γνωρίζουμε ότι είναι ένας ένθερμος φίλαθλος του Ολυμπιακού και ελπίζουμε ότι [..] η συμμετοχή του θα αξιοποιηθεί αναλόγως, αφού έρχεται σε ένα σωματείο που επενδύει στην ανάπτυξη του αθλητισμού και πρωταγωνιστεί παντού. Μαζί με την ΟΝΕΧ, είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να κατακτούμε κορυφές και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και να κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο. […] Καλωσορίζουμε λοιπόν στην οικογένεια του Ολυμπιακού μας, τον Πρόεδρο της ΟΝΕΧ, Πάνο Ξενοκώστα και τους Αντιπροέδρους, Γιάννη Σταματόπουλο και Κώστα Κεράτσα».

    Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΝΕΧΠάνος  Ξενοκώστας, ο οποίος δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

    «Δεν είμαι απλά ένθερμος οπαδός της συγκεκριμένης ομάδας, αλλά  πολλά παραπάνω. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό είναι τεράστια σε όλη μου τη ζωή και έμπρακτα επιδιώκω να τον στηρίζω με κάθε τρόπο. Τα τελευταία χρόνια η ΟΝΕΧ παίζει σημαντικό ρόλο στο χώρο του βόλεϊ. Αυτά τα δυο συναντιούνται σήμερα εδώ και η μεγάλη μας αγάπη για τον Ολυμπιακό θα συνδυαστεί με το όνομα της εταιρίας μας. Κάθε επιχειρηματίας από μικρό παιδί σίγουρα ονειρευόταν μια τέτοια συνεργασία. Εμείς που μεγαλώσαμε με αυτήν την ομάδα, είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που θα συνεργαστούμε με τον Ολυμπιακό.

    Ο Ολυμπιακός είναι στάση ζωής, συμβολίζει τον αγωνιστή, αυτόν που δεν σταματά ποτέ να κερδίζει και είναι ταυτισμένος με τη διεκδίκηση στόχων και την επίτευξή τους. Φέτος κλείνει τα 100 χρόνια και ευχόμαστε να είναι μια χρονιά αξέχαστη. Η φιλοσοφία αυτού του μεγάλου οργανισμού, της μεγάλης οικογένειας, ταυτίζεται με αυτήν της δικής μας εταιρίας. Όπως ο Ολυμπιακός, έτσι και τα Ναυπηγεία ΟΝΕΧ, σε Σύρο και Ελευσινα, διαφημίζουν την Ελλάδα με επιτυχία στο εξωτερικό.»

    Ακολούθως, μίλησε ο διεθνής ακραίος της ομάδας βόλεϊ ανδρώνΡαφαήλ Κουμεντάκης, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

    «Καλωσορίζουμε και εμείς εκ μέρους της ομάδας, την ΟΝΕΧ στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι μεγάλη μας χαρά, η επίτευξη αυτής της συνεργασίας, η οποία μας βοηθάει να διατηρήσουμε οργανωτικό και αγωνιστικό υψηλό επίπεδο στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ευχαριστούμε τη διοίκηση για το έργο που κάνει και πετυχαίνει τέτοιες συμφωνίες. Φέτος είναι μια ιστορική χρονιά γιατί συμπληρώνονται τα 100 χρόνια. Τέτοιου είδους συνεργασίες συμβάλουν για να καταφέρουμε να κάνουμε μεγάλες διακρίσεις και να κατακτήσουμε τίτλους και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

    Tέλος, ο Γενικός Αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιάννης Δαλέζιος συμπλήρωσε: «Η ΟΝΕΧ έφτασε να είναι χορηγός στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Σε εποχές που οι χορηγίες στη χώρα μας είναι ελάχιστες και ειδικά η χρηματοδότηση στα ερασιτεχνικά σωματεία, μηδαμινή. Η μόνη λύση είναι οι συμπράξεις των ομάδων με μεγάλες εταιρείες, οι οποίες μόνο καλό μπορούν να φέρουν».

    Διαβάστε επίσης:

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Τελικά τέθηκε σε επιτήρηση – Κανονικά οι πληρωμές

    Ελληνική Τράπεζα: Με επιτόκιο 4% το Senior Preferred ομόλογο των 100 εκατ. ευρώ

    Έλον Μασκ: Με χυδαιότητα «υποδέχθηκε» τη στήριξη της Τέιλορ Σουίφτ στην Κάμαλα Χάρις – Η ανάρτησή του



    ΣΧΟΛΙΑ