• Διεθνής πολιτική

    Τα tweet του ζεύγους Ομπάμα μετά το debate: Η Κάμαλα Χάρις έχει όραμα και δύναμη – Δε διχάζει

    • NewsRoom
    Μισέλ και Μπάρακ Ομπάμα

    Μισέλ και Μπάρακ Ομπάμα


    Στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις, από την αρχή της υποψηφιότητάς της, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, μετά το debate, που είχε η υποψήφια των δημοκρατικών με τον Ντόναλντ Τραμπ.

    Σε ανάρτησή του στο «X» έγραψε: «Απόψε είδαμε από πρώτο χέρι ποιος έχει το όραμα και τη δύναμη να προχωρήσει αυτή τη χώρα αντί να μας διχάζει. @KamalaHarris θα είναι πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς. Ας πιάσουμε δουλειά».

    Στο ίδιο μήκος κύματος και η σύζυγος του Μπαράκ, Μισέλ Ομπάμα η οποία ανέβασε επίσης ανάρτηση τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι Κάμαλα Χάρις είναι ο μόνη σε αυτήν την κούρσα που είναι έτοιμη να γίνει πρόεδρος.

    «Για άλλη μια φορά προτρέπω όλους να σηκώσουν τα μανίκια τους και να ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ – τηλεφωνική τράπεζα, χτυπήστε τις πόρτες, μιλήστε με οποιονδήποτε γνωρίζετε και τους προτρέπω να ψηφίσουν την Kamala Harris και τον Tim Walz.

    Κάθε ψήφος θα έχει σημασία σε μια κλειστή κούρσα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάθεται κανείς στο περιθώριο. Απλώς διακυβεύονται πάρα πολλά».

    Διαβάστε επίσης:

    Κάμαλα Χάρις: Η εκστρατεία της προ(σ)καλεί τον Τραμπ σε δεύτερη τηλεμαχία – Το Fox News προσφέρεται να το οργανώσει

    Τραμπ-Χάρις: Ποιος κερδίζει στη μάχη των δισεκατομμυριούχων δωρητών

    Δημοσκόπηση CNN: Νικήτρια του debate η Καμάλα Χάρις με ποσοστό 63%



    ΣΧΟΛΙΑ