• Διεθνής πολιτική

    Καμάλα Χάρις εναντίον Ντόναλντ Τραμπ – Το debate των υποψήφιων προέδρων των ΗΠΑ στο ABC

    • NewsRoom
    Κάμαλα Χάρις, Ντόναλντ Τραμπ, οι δύο μονομάχοι

    Κάμαλα Χάρις, Ντόναλντ Τραμπ, οι δύο μονομάχοι


    Τα μάτια και τα αυτιά όλου του πλανήτη βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στην τηλεμαχία μεταξύ της Κάμαλα Χάρις και του Ντόναλντ Τραμπ στο ABC News.

    Η Δημοκρατική αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος δεν έχουν απευθύνει ποτέ μέχρι σήμερα ο ένας στον άλλο τον λόγο και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πώς θα απαντήσουν στα ερωτήματα που θα τεθούν στο αυστηρό πλαίσιο των 90 λεπτών και χωρίς σημειώσεις.

    Και οι δύο συμφώνησαν σε αυστηρούς κανόνες, οι οποίοι σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να αποφευχθούν οι αιφνίδιες διακοπές ή οι άμεσες παρεμβάσεις. Την τηλεμαχία των δύο υποψηφίων, την πρώτη και ίσως και την τελευταία πριν από τις προεδρικές της 5ης Νοεμβρίου, θα συντονίζουν δύο δημοσιογράφοι του δικτύου ABC και θα γίνει στην Φιλαδέλφεια, στην κρίσιμη για τις εκλογές πολιτεία της Πενσιλβάνια, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ.

    Την συζήτηση συντονίζουν ο παρουσιαστής του «World News Tonight» David Muir και ο παρουσιαστής του «Prime» του ABC News Live, Linsey Davis.

    Και οι δύο έχουν συμφωνήσει σε αυστηρούς κανόνες, οι οποίοι σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να αποφευχθούν οι αιφνίδιες διακοπές ή οι άμεσες παρεμβάσεις.

    Δεν υπάρχουν εναρκτήριες δηλώσεις και οι τελικές δηλώσεις, θα έχει δύο λεπτά κάθε υποψήφιος
    Οι υποψήφιοι θα στέκονται πίσω από τα βάθρα κατά τη διάρκεια της συζήτησης
    Δεν επιτρέπονται οι προγραμμένες σημειώσεις
    Κανένα θέμα ή ερώτηση δεν θα κοινοποιηθεί εκ των προτέρων
    Οι υποψήφιοι δεν θα επιτρέπεται να κάνουν ερωτήσεις ο ένας στον άλλον
    Οι υποψήφιοι θα έχουν δύο λεπτά για να απαντήσουν σε ερωτήσεις, δύο λεπτά για αντικρούσεις και ένα επιπλέον λεπτό σε συνέχεια, διευκρινίσεις ή απαντήσεις.

    Δείτε live:



    ΣΧΟΛΙΑ