• Πολιτική

    Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: «Ο τόπος έχει ανάγκη από μια ισχυρή προοδευτική δύναμη που θα είναι η αυριανή κυβέρνηση»

    • NewsRoom
    Νίκος Ανδρουλάκης

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης


    Στα περίπτερα της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης περιηγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

    Ο κ. Ανδρουλάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη της διοίκησης της Helexpo-ΔΕΘ και στη συνέχεια επισκέφτηκε τα περίπτερα της Πυροσβεστικής, των Πανεπιστημίων, της Γερμανίας που είναι η τιμώμενη χώρα καθώς και τα σταντ των ποδοσφαιρικών ομάδων του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή.

    Σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε μεταξύ άλλων:

    «Δυστυχώς βρισκόμαστε σε μία εποχή όπου οι ανισότητες διευρύνονται και η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων κατακρημνίζεται. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας καταρρέει και οι πολίτες βυθίζονται στην απελπισία.

    Αυτά δεν είναι αποτελέσματα μίας επιτυχούς οικονομικής πολιτικής. Γι’ αυτό αύριο από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα περιγράψουμε έναν άλλο πολιτικό δρόμο.

    Υπεύθυνο, προοδευτικό που θα δημιουργήσει μία Ελλάδα ανταγωνιστική και μία κοινωνία δικαιότερη απέναντι στην συντηρητική πολιτική, η οποία ψαλιδίζει τις ευκαιρίες της σύγχρονης Ελλάδας.

    Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Χρειάζεται αγώνας και προσπάθεια αλλά είμαι σίγουρος ότι η Δημοκρατική Παράταξη επιστρέφει δυναμικά διότι ο τόπος έχει ανάγκη από μια ισχυρή προοδευτική δύναμη που θα είναι η αυριανή κυβέρνηση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία».

    Διαβάστε επίσης

    Πιερρακάκης: Το μήνυμά του για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

    Νίκος Παππάς: Παρουσίασε στην Πολιτική Γραμματεία το σχέδιο της παρουσίας του στη ΔΕΘ

    Γερμανία: Το CDU αποχώρησε από τη συνάντηση με την κυβέρνηση για τη νέα μεταναστευτική πολιτική



    ΣΧΟΛΙΑ