• ΔΕΘ 2024

    Η ΔΕΗ στη ΔΕΘ: Κέρδισε τις εντυπώσεις

    • NewsRoom

    Το περίπτερο της ΔΕΗ στη ΔΕΘ κέρδισε τις εντυπώσεις και φέτος, επιτυγχάνοντας μέσα σε ένα χώρο να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες της ΔΕΗ σε επιχειρήσεις. Μια από τις επιχειρήσεις το κομμωτήριο που λειτουργούσε προσφέροντας δωρεάν πρωτότυπα χτενίσματα στους επισκέπτες.

    Για πρώτη φορά στο περίπτερο παρουσιάζεται και το κατάστημα ΔΕΗ που αναπτύσσεται με franchise.

    Η ΔΕΗ δίνει την ευκαιρία σε ιδιώτες, που θέλουν να αποκτήσουν κατάστημα ΔΕΗ με τη μέθοδο franchise, να γίνουν συνεργάτες του ταχύτατα αναπτυσσόμενου δικτύου της και κομμάτι της νέας πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της, μέσω του προγράμματος «ΔΕΗ myStore».

     

    Το ΔΕΗ myStore είναι ένα μοντέλο επιχειρηματικής ανάπτυξης ιδιαίτερα ελκυστικό και προσοδοφόρο για τον συνεργάτη-franchisee, το οποίο περιλαμβάνει ανταγωνιστική και ανταποδοτική εμπορική πολιτική, πλήρη υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του καταστήματος και εξυπηρέτησης των πελατών, συνεχή εκπαίδευση του συνεργάτη-franchisee και του προσωπικού του, συμβουλευτική από εξειδικευμένη ομάδα, εγχειρίδια λειτουργίας και διαφημιστική επικοινωνία εστιασμένη στα καταστήματα ΔΕΗ.

     

    Λύσεις για επαγγελματίες

    Η ΔΕΗ στη ΔΕΘ παρουσιάζει λύσεις για τους επαγγελματίες και ο χώρος του περιπτέρου φιλοξενεί μία γειτονιά με μικρογραφίες επιχειρήσεων.

    Σε αυτές τις επιχειρήσεις παρουσιάζει τις λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε δραστηριότητα. Στο Ξενοδοχείο φωτοβολταϊκά, GAS, αντλίες, coach, myBusiness4All+, GreenPass Pro, FixIt Pro

    Στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου παρουσιάζεται η λύση της Ηλεκτροκίνησης.

    Μέσα στο περίπτερο παρουσιάζονται:

    • All day café : Παρουσιάζονται οι υπηρεσίες που ταιριάζουν, δηλαδή οι myBusiness 4All, GreenPass Pro, FixIt Pro, coach, myRewards Miles, myReward Coupons
    • Κομμωτήριο: Οι υπηρεσίες που παρουσιάζονται είναι myBusiness Enter, GreenPass Pro, FixIt Pro , coach, myRewards Miles, myReward Coupons
    • Innovation Hub: Οι επισκέπτες μαθαίνουν για τη στενή σχέση της ΔΕΗ με την καινοτομία. Το Κέντρο παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Εργαστηριακών Δοκιμών, Διακριβώσεων, αναλύσεων και ελέγχων στις εγκαταστάσεις του για την Αξιολόγηση της Συμμόρφωσης με Επιθεωρήσεις και Πιστοποιήσεις.
    • Νέα κατάστημα ΔΕΗ : οι επισκέπτες βρίσκουν πληροφορίες για τα καταστήματα franchise.
    • Ηλεκτροκίνηση : βρίσκεται στο εξωτερικό του περιπτέρου στην αριστερή πλευρά όπου παρουσιάζονται οι λύσεις της.