• Κοινωνία

    Θάνατος στο λουνα παρκ Χαλκιδικής: Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ξανά ο πατέρας

    Το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

    Το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής


    Νέα στοιχεία για το θάνατο του παιδιού του στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής κατέθεσε ο πατέρας στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

    Στη δεύτερη συνάντηση του με την κυρία Αδειλίνη, ο Γιώργος Καμπαίλης και ο τεχνικός πραγματογνώμονας που τον συνόδευε , ζήτησαν την τιμωρία των υπευθύνων «για τη δολοφονία του Γιάννη».

    Σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους ο πατέρας ανέφερε:

    «Καταθέσαμε ένα υπόμνημα με νέα στοιχεία που έχουν προκύψει. Η δικαιοσύνη κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να συντάξει κατηγορητήριο. Είναι μια μπλεγμένη ιστορία, αλλα για τα δικά μου δεδομένα είναι απλή.

    Έχω δηλώσει ότι η υπόθεση του Γιάννη είναι δολοφονία και θα πρέπει οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Δεν έχω φόβο πρέπει να το καταλάβουν όλοι.»

    Για δέσμευση της εισαγγελέως να ολοκληρωθεί γρήγορα η έρευνα μίλησε στη δική του δήλωση ο πραγματογνώμονας Αναστάσιος Δέδες:

    «Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε τον λόγο της ότι θα κινηθεί τάχιστα η διαδικασία. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει κατατεθεί το πόρισμα και η έκθεση τεχνικού ελέγχου που έγινε κατόπιν αίτησής μας , για να διαπιστωθεί κατά πόσο το μηχάνημα πληρούσε τις προδιαγραφές.»

    Διαβάστε επίσης:

    Θεσσαλονίκη: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο, επειδή δεν του επέτρεψε να περάσει !

    Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών: Θετικές οι εξαγγελίες για την ασφαλιστική προστασία σε καιρούς κλιματικής κρίσης

    Κυριάκος Πιερρακάκης: Απαγορεύoνται τα κινητά στα σχολεία και στα διαλείμματα με το νέο κανονισμό



    ΣΧΟΛΙΑ