• Στοίχημα

    Δυάδα με Over από το Nations League

    • NewsRoom
    Μπάλα ποδοσφαίρου


    Πέρασαν και οι 2 δυάδες του ΜΟΝΟΒΕΤ το Σαββατοκύριακο, πλήρωσε 5,36 η τετράδα!

    Οι επιτυχίες του ΜΟΝΟΒΕΤ συνεχίστηκαν και το Σαββατοκύριακο! Πέρασαν όλες οι προτάσεις για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων στο Nations League.

    Η δυάδα του Σαββάτου με το «διπλό» της Αγγλίας (απόδοση 1,51) και τον «άσο» της Ελλάδας (απόδοση 1,70) πλήρωσε 2,57.

    Η δυάδα της Κυριακής με τον «άσο» της Σλοβακίας (απόδοση 1,47) και το Over στον αγώνα Σουηδία-Εσθονία (απόδοση 1,42) πλήρωσε 2,09.

    Όσοι πόνταραν στην τετράδα πήραν απόδοση 5,36!

    Δυνατά παιχνίδια έχει το σημερινό πρόγραμμα του Nations League. Ξεχωρίζουν τα ματς του 2ου ομίλου της πρώτης κατηγορίας, Γαλλία-Βέλγιο και Ισραήλ-Ιταλία.

    Στην 1η αγωνιστική η Ιταλία πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-3 κατά της Γαλλίας, ενώ το Βέλγιο είχε εύκολο έργο και με το ίδιο σκορ κέρδισε το Ισραήλ. Πλέον για τη Γαλλία η νίκη είναι μονόδρομος στο νέο εντός έδρας ματς με το Βέλγιο.

    Δεν θα είναι όμως εύκολο το ματς. Το Βέλγιο είχε πολύ καλή εικόνα στην πρεμιέρα. Με την εικόνα που παρουσίασαν και η Γαλλία και το Βέλγιο στα πρώτα ματς πιστεύω ότι θα δούμε και πάλι αρκετά γκολ. Ποντάρω επομένως στο Over.

    Ο αγώνας του Ισραήλ με την Ιταλία γίνεται σε ουδέτερο έδαφος, στη Βουδαπέστη. Φαβορί είναι η Ιταλία, ειδικά μετά την νίκη επί της Γαλλίας. Το «διπλό» της όμως έχει πολύ χαμηλή απόδοση. Πιθανό και εδώ είναι το Over. Μπορεί να κερδίσει με μεγάλο σκορ η Ιταλία. Ίσως βρει δίχτυα και το Ισραήλ το οποίο παίζει ανοιχτά και συνήθως σκοράρει.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Πρεμιέρα με Goal στο Nations League

    Τι αλλάζει για την Εθνική Ομάδα στο Nations League

    Φαβορί, Goal και Over για το Σαββατοκύριακο



    ΣΧΟΛΙΑ