• Ναυτιλία

    Νέα συνεργασία των ναυτιλιακών εταιρειών του Πάνου Λασκαρίδη με Κινεζικό όμιλο – Δημιουργούν νέο joint venture

    Ο διευθύνων σύμβουλος των Lavinia Corpοration και Laskaridis Shipping Company Ltd, Πάνος Λασκαρίδης

    Ο διευθύνων σύμβουλος των Lavinia Corpοration και Laskaridis Shipping Πάνος Λασκαρίδης


    Σε νέα συνεργασία εισέρχονται οι Laskaridis Shipping και Lavinia Corporation, με επικεφαλής τον  Πάνο Λασκαρίδη, οι οποίες ήρθαν σε συμφωνία με τον κινεζικό όμιλο Liaoyu για τη σύσταση ενός joint venture που θα φέρει το όνομα Fresh Cool Logistical Services.

    Αναλυτικότερα, βάσει σχετικής ανακοίνωσης, η νεοσυσταθείσα εταιρεία θα δραστηριοποιείται στη μεταφορά κριλ και λοιπών αλιευμάτων. O όμιλος εταιρειών του Πάνου Λασκαρίδη θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία και εμπειρία του στη διαχείριση πλοίων για τη μεταφορά εμπορευμάτων της Liaoyu Group, η οποία ειδικεύεται στην αλιεία και την επεξεργασία τροφίμων.

    Στο πλαίσιο του νέου joint venture θα τοποθετηθεί παραγγελία για την κατασκευή δύο reefer πλοίων, καθένα εκ των οποίων θα διαθέτει χωρητικότητα 11.000 dwt. Τα πλοία αυτά θα μεταφέρουν εμπορεύματα της Liaoyu Group αλλά θα εξυπηρετούν και τις μεταφορικές ανάγκες της Lavinia Corporation. Επιπλέον, η Fresh Cool Logistical Services θα διατηρήσει δικαίωμα προαίρεσης για την κατασκευή δύο ακόμα πλοίων ιδίων προδιαγραφών.

    Διαβάστε επίσης

    CLIA: Τα νέα στοιχεία του κλάδου της κρουαζιέρας δείχνουν συνεχή πρόοδο προς την περιβαλλοντική βιωσιμότητα

    Παπαστεργίου: Στόχος να φέρουμε όλο το κράτος στο κινητό του πολίτη

    Ιταλία: Επιστολή παραίτησης υπέβαλε ο υπ. Πολιτισμού



    ΣΧΟΛΙΑ